Ερωτησεις-εντυπωσεις-προτάσεις σχετικα με το R.B.F.

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
@ Tassos76
σαφως και προσπαθουμε οσο το δυνατον για την αποφυγη ορθογραφικων και συντακτικων λαθων. Πιστευουμε οι "λεκεδες" να μειωθουν στο μελλον! ;)

@ KGP
Το διαφημιστικο του RBF μπορειτε να το κατεβασετε απο το:
http://www.11aviation.com/publications/ ... mo_dvd.wmv
 
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ιστοσελίδα του περιοδικού τελευταία, γιατί αδυνατώ να τη βρω. Επίσης ποιος είναι ο αριθμός του τεύχους που περιέχει το dvd από το St. Maarten :?: Πωλείται ακόμη, γιατί εδώ στην περιοχή μου (Πεύκη, Μαρούσι) δεν το βρίσκω. Μήπως πρέπει οπωσδήποτε να πάω στην Αθήνα για να το βρω :?: Ευχαριστώ
 
Για το τι τρέχει με την σελίδα του RBF δεν μπορώ να σου πω, πάντως το τεύχος με το σχετικό DVD είναι το Νο 8 και λογικά θα πρέπει να υπάρχει ακόμη στα περίπτερα.
 
Η σελιδα http://www.11aviation.com ειναι σε φαση αναβαθμισης και τις προσεχεις ημερες θα ειναι και παλι on line. Για το DVD ειναι οπως τα ειπε ο Akis. Αν δεν το βρισκεις στην περιοχη σου, μπορεις να ενημερωσεις καποιο περιπτερο-μαγαζι κοντα σου να το φερνει σε μονιμη βαση. Αν και η πιο ενδεδειγμενη λυση ειναι η συνδρομη που ερχεται φθηνοτερα και υπαρχει και εξτρα εκπτωση στα μελη του airliners.gr
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=2722 ;)
 
Please βαλτε καποια στιγμη και ενα DVD απο HER/CFU/RHO/JSI...
 
To JSI ειναι στα σκαρια ;)
 
Ο φωτοφραφικος διαφωνισμος αφορα φωτο που εχουν ανεβει στο a.gr τους τελευταιους 2 μηνες, ετσι?
Τοτε πως γινεται καποιες απο τις φωτο-finalist να εχουν ανεβει μολις πριν λιγες μερες?(κατι που εχει επαναληφθει στο παρελθον). Επισης, 4 φωτο για τον "τελικο" απο ποιους επιλεγονται??? Αποτελουν κριτηριο οι διαστασεις-αναλογια, η καθαροτητα, κλπ κλπ κλπ?
Θα εκτιμουσα μια απαντηση.
 
Η μια (το πολυ) φωτογραφια που ειναι λιγων ημερων ειναι απο συνδρομητη ο οποιος εχει στειλει ταχυδρομικα ή με mail μια φωτογραφια μεσα στο προηγουμενο διμηνο και ανεβαινει στο album λιγες μερες πριν την εκδοση του RBF και αφου εχουμε βγαλει τις υπολοιπες 3. Αν λοιπον μας στελεται μια φωτογραφια με ενδιαφερον θεμα, την βαζουμε στο διαγωνισμο, ακομα κι αν δεν ειναι απο μελος του airliners.gr. Αυτο ομως γινεται με μια απο τις 4 φωτο, αλλά και παλι, οχι παντα.

Η φωτογραφιες που συμμετεχουν εχουν την εγκριση των moderators και περιλαμβανουν αυτες που ανεβηκαν το τελευταιο διμηνο (πλην της περιπτωσης που προανεφερα) και απο μελη τα οποια δεν εχουν συμμετασχει σε προηγουμενο διαγωνισμο. Και φυσικα εξαιρουνται οι moderators. Αυτο γινεται για να μην υπαρχει "γκρινια" οτι διαλεγουμε φωτογραφιες μελων που εχουν ξαναλαβει μερος και αρα "προωθουμε" καποιους. Σαφεστατα και υπαρχουν κλασης ανωτερες φωτογραφιες απο τις 4 υποψηφιες, αλλα ειναι απο μελη που εχουν ηδη λαβει μερος παλαιοτερα.
Το ευκολο για εμας θα ηταν να βαζαμε τις 4 καλυτερες φωτο, γενικα. Ομως θα διαγωνιζονταν οι ιδιοι και οι ιδιοι. Με αυτον τον τροπο δινουμε το εναυσμα σε περισσοτερα μελη να δοκιμασουν τις φωτογραφικες τους ικανοτητες. ;)
Ελπιζω να εγινα σαφης και θεωρω οτι ετσι ειναι πιο δικαια τα πραγματα.

Αν εχει καποιος να προτεινει κατι διαφορετικο που θα βοηθησει την ολη διαδικασια του διαγωνισμου, σαφως και να το μοιραστει μαζι μας.
 
tha ithela na po pos apo tote pou pira to RBF to exo katataxei stin proti thesi tis katigorias tou.

:arrow: o protos logos einai oti exei themata genikou periexomenou kai dinei basi kai stin geniki aeroporia tous diagonismous ta iperlafra kai alla pola.
pou afto spanizei.

:arrow: bazei 4 afises DVDKAI ENA FILADIO ME GENIKES PLIROFORIES STO TELOS

:arrow: exei diagonismous,diafimiseis gia aerolesxes me diafores prosfores !!!

:arrow: milaei me ton kosmo kai mirazete tis skepseis kai ta problimata mazi tous ( kai mazi mas )!!!

:arrow: grafoun anthropoi me agapi gia tin doulia tous kai apo oti fenete douleyoun me meraki !!!!

:arrow: sto telos exei simadikes plirofories gia til. epideixeis poy mporei kapios na pliroforithei gia aytes xoris na xriastei na psaksei sto internet

:!: oso afora tin timi pisteyo oti einai kali an simperilayoume kai ola ta dora pou dinei ( afises ,DVD) einai ligo pio psila i timi apo ta alla periodika alla to aksizei !!!!!!!!!!!

:D :D SINEXISTE ETSI MIN MAS APOGOITEYSETE
 
Top