Ποια εταιρία θα θέλατε πίσω στο αεροδρόμιό σας...

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Hristos

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Karlsruhe / Germany
Website
www.airliners.gr
...ektos bebea tin Olympiaki tou globalplayer Onassi....

ego apothimiso tin Lufthansa sti SKG, thimame pos kapote pitousame standard me A310, FRA-SKG!!!!
kai ta kokina 747 / 767 tis TWA´s sti Athina bebea, ( mprosousame tote na petame Athina-Parisi, sto dromologio ATH-CDG-JFK??, afti tha itane ifkiria na petaksis mia fora me 747-100!!!! but much to late....)

Mou leipoun polles alla i vasikes ine: BA, AF, LH, SK, TK
Kapote sta xronia ta palia nomizo oti eixe ksekinisei i Air Canada i i Canadian Pacific nonstop me YYZ. Correct me if I'm wrong.

exeis dikio,
i AC petouse me 762ER Toronto-Montreal-Athens 3x weekly, tou 1988, kai to pio astio ine, avtes i Route Rights, diladi avti i adia pou epitrepi tin AC na petai avto to dromologio, isxi akoma !!!!!!!! 16 xronia meta!!!!!
---
kai i CP Air petouse apo ton Canada pros Athina me DC8 i DC10 nomiso ---

Apo poio aerodromio soy leipoyn oles aytes, LondonAkis;
Ki emena moy leipei h LH apo SKG kathws epishs h OA sto IOA-TIA.

Ah, to Ioannina-Tirana! To qymamai otan emena Iwannina, kaqe Trith, OA 115, and den kanw laqos. Me to YS-11, akoma ki'otan oi ypoloipes meres eixan ginei 737. Tote htan sxedon adynaton na paei kaneis Albania, gia toyrismo oyte logos. O pateras moy poy petoyse syxna pros/apo Athina, moy elege oti tis Trites htan synhqws 4-5 atoma mono poy synexizan gia Tirana.
Cross":27xwu1no said:
Apo poio aerodromio soy leipoyn oles aytes, LondonAkis;
Ki emena moy leipei h LH apo SKG kathws epishs h OA sto IOA-TIA.

Sto SKG na ksanaerthoun AF, BA, LH, SK kai LO. Kathimerina dromologia kai dio fores ti mera gia BA, LH.
Sto HER na ksanaerthoi h LH, HV kai na arxisei ptiseis BA kai OS.
Sto RHO na erthi pali h HV kai na arxisoun ptiseis oi LH kai BA.
Sto CFU h AZ, LH kai BA. fisika me kathimerina dromologia. Alla pou tetoia xara. Ego blepo kamia Ryanair h EasyJet na erxontai se ligo.

E ti allo???? QANTAS!!!

kai South African

dtrach":3pzjwq2r said:
E ti allo???? QANTAS!!!

kai South African

Ti??? Erhodousan SAA kai QF athina kapote? Padws apo oti vlepw sta logs mou stis 27-sep-2003 epaikse QF 744 sto ATH (charter profanws...) pas mal pas mal!!!

Padws i SAA makari na ekane dromologia sto ATH.. apo ta pleon gamistera liveries, eidika ama mas timisei kana 346, eee tote ti allo theloume!!

tha blepame to epomeno dromologio pou tha ekobe i OA. to idio metraei bebea ama i Air Canada ksanaerthei piso stin ellada (kati graftike sto forum prin merikes eudomades)

To 747 tis Qantas stin ATH to eihame san thema ama thimame kala. eitan charter gia Londino.

Ego thelo na ksanado tin Ethiopian stin Athina

Kai thelo epitelous mia elliniki eteria na petaei apo HAJ !!!!

i Qantas petakse apo to 70´ nomiso mexri 85´ (?) diladi 15 xronia (!) apo tin avstralia meson SIA kai BGK, gia Athina, apo Athina gia Rome, Belgradi kai merikes fores kiolas gia to Londino....

http://www.airliners.net/open.file/225580/M/
http://www.airliners.net/open.file/337529/M/

kai i SAA petouse me diafora pros Ellada; 742, 747SP (avto to ida mia fora sto elliniko - sinexise pros lissaboni), 762ER
edo mia fotografia apo to 94´sto ellinikou

http://www.airliners.net/open.file/162329/M/