Spotting

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Nai kalh idea ayto to thread. Gia mas pou den kseroume kai polla gia to Venizelos. Psineste na organosoume kamia eksormisi gia Venizelos pleyra (me taper me keftedakia kai tetoia :lol: :lol: :lol: -just kidding)????

Phantom Phixer":uw2xjfff said:
OK loipon... Spotting/photography st El. Passo... Venizelo thelw na pw.

Idees, protaseis??? Ektos apo SkyView kai McD ti allo paizei? Pws pas ekei? Symboules?

Kostas
ela, re phantom mixer (apsogo! katohyrothike! :D ) giati kaneis ton protari??
tsampa ksypnaga diladi ego 5 to proi gia na se treho...?

phantomas":59i2i5ek said:
ela, re phantom mixer (apsogo! katohyrothike! :D ) giati kaneis ton protari??
tsampa ksypnaga diladi ego 5 to proi gia na se treho...?

OK prwtarhs den eimai alla
1) Ean mou peis na paw monos mou ekei sigoura tha xathw... :with:
2) Yprxoun merh pou den kserw opws ayto to "eklisaki sto lofaki" klp
3) Yparxoun fantazomai melh tou foroum pou tha ithelan ki ayat na mathoun perissotera...
4) Sizhthsh ginetai, kapos prepei na thn arxisoume... :roll:
5) O lekes apo ton kafe efyge??? :wink:

Loipon... :7:

Kostas

gia na ksekatharisw to thema pou akrivws einai o lofos, einai opws koitaei kaneis apo ta MacDonalds, aristera, pros tin meria tis loutsas, ekei opou vriskontai kai oi deksamenes kaysimou na den apatwmai. diladi sto voreiotero simeio tou aerodromiou.
to rantar vrisketai entos tou perifragmenou xwrou tou aerodromiou se ena lofaki, opote milame panta gia spotting sta "kagkela" se ekeino to simeio. syn tou oti den kserw an ginontai peripolies kai ean epitrepoun to spotting apo ekei. anti na paei kaneis ekei, yparxei akrivws dipla mia pio psili koryfi stin opoia vrisketai kai ena eklissaki, onomati tou ai gianni. o dromos einai ligo dysvatos alla i thea apozimiwnei.
ola ta mesogeia piato. syn tou oti ta perissotera aeroplana pou apogeionontai apo ton 03R pernane akrivws dipla/panw tou.
gia na paei kaneis sto simeio ayto prepei na piasei tin spatwn loutsas, na perasei ta spata kai tin voreia eisodo tou aerodromiou (personel only) kai opws ftanei sta prwta spitia (souper market gegos) strivei deksia sto fanari. the road will lead you there.

thats all I know, egw ekei paw me kialia giati vlepeis ola ta mesogeia piato.
vevaia kapoioi mporei idi na exoun paei ekei kai na min to thewroun kalo simeio. o katheis me ta gousta tou.

anytime!

ti fwtografikes exete gyus anyways?
sas eida me kati valitsakia sto meeting??
egw me tin olympus den tha pianw mia mprosta sta dika sas!

Egw talaiporw edw kai deka xronia mia Canon EF-M. Apo thn mana ths eixe enan 35-80mm f4.5-5.6 kai prin dyo xronia phra kai enan 75-300mm f4.5-5.6 gia... aeroporikh xrhsh :-)

Twra psaxnomai gia kati kalytero...

Kostas
Film lives on!