Και Corfu από τη Wizzair μετά από Ηράκλειο και Ρόδο !

• Thread starter Thread starter ptiseisA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ptiseisA

Economy-Class-Member
Η Wizzair εξαπλώνεται στα ελληνικά νησιά συνδέοντας πλέον την Βουδαπέστη και με την Κέρκυρα !!!!!!

http://wizzair.com/index.shtml

Budapest-Terminal 1 » Corfu
From To Fight-Nr. Mo Tu We Th Fr Sa Su
19:55 22:30 W6 249 x

Corfu » Budapest-Terminal 1
From To Fight-Nr. Mo Tu We Th Fr Sa Su
23:10 23:50 W6 250 x

πτήσεις από 17 ιουνίου !

ναι αλλα εκοψε τις πτησεις απο αθηνα για βουδαπεστη δειγμα το οτι ο ανταγωνισμος απο thn skyeurope εινα ιπολυ δυνατος και πως ισως εχει αρχισει η wizz να χανει εδαφος δεδομενου πως το αθ-βου το ειχε αρχισει αυτη .....

καλα ειναι να εχουμε καινουργιες πτησεις στην ελλαδα...αλλα καλυτερα θα ηταν να μεινουν ολο το χρονο καποιες αοπ αυτες....εστω αυτες του ηαρκλειου και της αθηνας....αλλα και η wizz και η sky εχουν μικρο στολο για να κανουν το ονειρο μου πραγματικοτητα....

opos panta exeis dikio !

hello no frills !

όπως πάντα έχεις απόλυτο δίκιο !

πάντως για να προσθέσω και τη δική μου εμπειρία, πέρυσι ταξίδεψα και στους δύο προορισμούς που είχε τότε η Wizzair ! και βουδαπέστη και κατοβίτσε (κρακοβία). Είχα πολύ καλές εντυπώσεις και από τις δύο πτήσεις...
Κανένα παράπονο...
Εξυπηρέτηση, αναχώρηση χωρίς καθυστέρηση, ολοκαίνουρια αεροπλάνα...

Όμως τα αεροπλάνα δεν ήταν γεμάτα....είχε πολλές άδειες θέσεις...και στις low cost αν δεν έχουν ένα 90% πληρότητα αυτό σημαίνει καταστροφή...

και το χειρότερο από όλα ήταν ότι οι επιβάτες ήταν σχεδόν όλοι αλλοδαποί...ελάχιστοι οι έλληνες !

άρα το πρόβλημα είναι το πως πρωωθείς τα προϊόντα σου μέσα στην Ελλάδα...αν δε σε γνωρίζουν...πώς θα γεμίσεις το αεροπλάνο?

Φέτος θα χρησιμοποιήσω την αγαπημένη εταιρία του No Frills Skyeurope για πρώτη φορά και θα πάω και στην Μπρατισλάβα (και από εκεί με Skyeurope Βαρσοβία) και στην Κρακοβία με τις απευθείας πτήσεις που έχει από Αθήνα.

Άρα θα σας πω εντυπώσεις και θα κάνω και ένα συγκριτικό τεστ
Wizzair vs. Skyeurope !!!!

Αυτά για αρχή...

φιλε psthseisA
εχεις δικιο...νομιζω πως οι μικρες locos ηστερουν στο marketing...και αν προσθεσεις σ αυτο το γεγονος πως ο ελληνας δεν εχει μαθει να κλεινει μεσω νετ το ticket του αλλα να προτειμαει (δεν ειναι απαραιτητα κακο...) τουριστικα γραφεια τοτε το προβλημα γινεται εντονοτερο. μου εχει τυχει πολλες φορες φιλοι μου ν μου λενε ...<<σιγα μην μπω σεε αεροπλανο της easy>> και πανε και κλεινουνε φθηνα εισητηρια με tour operators με κατι charters...του τυπου..<air-pefto> :lol:

παρατηρηση!!!!!η skyeurope δεν ειναι η αγαπημενη μου...(δεν εχω πεταξει ποτε...) ειμαι φανατικος οπαδος της easy....h sky με εντυπωσιαζει με το ρυθμο αναπτυξης της και με το γεγονος πως κοντραρεται σε routes με την ryan...

τελος θελω να πω πως αν μια loco επενδυσει μακροχρονια σε ενα route τοτε αν αξιζει η εταιρια αυτο θα αποδοσει...και η easy οταν πετουσε για luton απο αθ τα πρωτα χρονια ειχε φαει τρελο πολεμο....αλλα πλεον οσες φορες εχω πεταξει ειναι γεματη....

το καλοκαιρι θα παω βουδαπεστη με sky...αν καποιος εχει info για την εταιρια περιμενω feedback!

Σχετικά με το συγκριτικό WIZZ και SKY EUROPE.

Το Σεπτέμβρη του 2004 πεταξα με WIZZ για ΒUD και πέρσι το Σεπτέμβρη με SKY για BTS.

Θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιος στην κρίση μου λέγοντας ότι οι πτήσεις μου από/προς BUD ήταν σχεδόν άδειες πράγμα που κάνει το ταξίδι πιο άνετο και τις πτητικές αναμνήσεις καλύτερες, αλλά παρόλα αυτά πιστεύω ότι η WIZZ είναι ένα κλικ πιό πάνω από την SKY.Τα καινούργια αεροπλάνα, το καλύτερο on flight service και οι βολικότερες ώρες αναχώρησης είναι τα βασικότερα στοιχεία που με έκαναν να δώσω την ψήφο μου στη WIZZ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η SKY είναι αμελητέα. Μιά χαρά ήταν η εταιρία, στην ώρα της τα δρομολόγια και το κυριότερο ΠΑΜΦΤΗΝΗ!!

Το κακό με αυτές της εταιρίες είναι ότι είναι seasonal και τον χειμώνα τότε που πραγματικά αξίζει ένα ταξίδι στην Κ.Ευρώπη μας αποχαιρετούν.

Οι εταιρίες και ιδιαίτερα οι loco σιχαίνονται να πετούν άδειες και δυστυχώς οι πληρότητες γιά Ελλάδα το χειμώνα είναι απογοητευτικές. Τι φταίει γιαυτό; Πολλά.

Πρώτα απόλα ότι ο Έλληνας δεν έχει ταξιδιωτική κουλτούρα.Φοβάται να ταξιδέψει, ξοδεύει τα χρήματα του στα μπουζούκια και στα ρούχα και θεωρεί ύψιστο ταξιδιωτικό κατόρθωμα να πάει ένα φασόν weekend στην Πράγα!!

Μετά αυτή η ρημάδα η τουριστική πολιτική της χώρας μας. Εχει περάσει στους ξένους ότι η Ελλάδα είναι βασικά καλοκαιρινός τουριστικός προορισμός με αποτέλεσμα τον χειμώνα να βλέπουμε τους τουρίστες με το κιάλι και τα αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται άδεια.Οι ξένοι δυστυχώς, βλέπουν την χώρα μας σαν εξωτικό ευρωπαικό τρικοσμικό προορισμό και έρχονται μόνο για να κάνουν τα μπάνια τους το καλοκαίρι.

Τρίτον ο συνεδριακός τουρισμός στην Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτος.

Tέταρτον, για να δέσει το γλυκό, εξοντωτικοί φόροι αεροδρομίων για να μάθουν οι κουτόφραγγοι να έρχονται αεροπορικώς στην Ελλάδα!!

Αποτέλεσμα όλων αυτών;; No loco στην Ελλάδα και συνεχής μειώσεις πτήσεων των regular εταιριών!!

Ποσο σε αγαπώ πατρίδα μου!!