Λάθος posts ...

ειναι απορίας άξιο πώς μια φωτογραφία που δείχνει την σημερινή κατάσταση στο "Διαγόρας", μπορεί να συνδυαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ και συνωμοσίες....πραγματικά, απορώ για το συνειρμό...μήπως δηλαδή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βγαίνουν στη φόρτα τετοια πράγματα, πονάει κάποιους ? γιατί θυμάμαι οτι πριν μερικά χρόνια, οταν κυκλοφορούσαν παρόμοιες φωτογραφίες με κλειστές τουαλέττες, ταβάνια να στάζουν, ουρές κλπ, αρκετοι απο αυτό το φόρουμ έκραζαν τους πάντες....τώρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ίσως να λέμε τίποτα το αρνητικό, μπάς και πειραχτούν οι εργοδότες των τρόλ ! Το μόνο που μένει ειναι να κατηγορηθώ οτι πέρασα τη φωτογραφία απο photoshop και προσθεσα τους κουβάδες, που σημειωτεόν δεν ειναι μόνο αυτοί που φαίνονται αλλά και καμμια δεκαριά ακόμα σε διάφορα σημεία, ακόμα και στα duty free.
 
Ασε κατάλαβα, έπεσε τηλέφωνο απο τον καθοδηγητή που τα πήρε με την στοχοποίηση του εκλεκτού Ευρωβουλευτή του κόμματος!
Οπότε πάμε ξανά, Η Ιντρακατ παρέδωσε μια χαρα τα τέρμιναλ αλλά πράκτορες της Καγκελαρίας σε συνεργασία με τη Φραπορτ σαμποτάρουν τα αεροδρόμια για να εκθέσουν τη Φραπορτ, έεεε συγνώμη την Ελλάδα και την Ορθοδοξία και κυρίως τον εκλεκτό Ευρωβουλευτη (ή κάτι τέτοιο).
Φασισμός, προδοσία!
 
Για το 3μερο 25ης

25/3/22 SKG-CHQ FR7778 1230-1345
28/3/22 CHQ-SKG FR5336 1610-1725
 
.... αυτό είναι προηγούμενα ! :wall:
 
.... αυτό είναι προηγούμενα ! :wall:
το γνωριζω αλλα δεν προλαβα λογω χρονου..Και εξαλλου υπασρχουν αλλα μελη που ποσταρουν ενα σκασμο ταξιδια ετεροχρονισμενα..χρειαζεται να πω ονοματα;
 
Ένα αρκετά ενδιαφέρον βίντεο από το αεροδρόμιο Antonov στο Gostomel με τις καταστροφές που έχουν γίνει.
Και ένα βίντεο από το Antonov που βρισκόταν σε φάση συντήρησης
 
Last edited:
ευχαριστώ για την απάντηση σου! έχω 2 εισιτήρια με την ίδια αεροπορική τα οποία εάν τα έβγαζα μαζί, μου δίνουν connection.
τώρα που είναι 2 ξεχωριστά εάν αργήσει η πρώτη πτήση να φτάσει στην ώρα της καλύπτομαι για την δεύτερη ή θα είμαι no show?
ευχαριστώ

Δεν καλύπτεσαι, αν πάρεις τηλ. έγκαιρα μπορείς να γλυτώσεις το non-show...

Εγω έχασα πτήση Skyexpress και επαιρνα τηλ και το Call Center μου απάντησε μετα απο 6 ωρες (τελικά μέσω μηνύματος!)...το μόνο που κερδισα ήταν voucher 35 Εuro...
 
Λέτε να δούμε ανακατασκευή και χρήση του?
Μπορεί αν για καποιο λόγο το δει αλλιως το θέμα....σαν εκατομμυριουχος πιο πιθανό είναι να φτιαξει ένα ελικοδρόμιο. . .
 
Προσγείωση 321neo της TP στο Funchal, nose down first

Το αεροσκάφος εκτελούσε ferry flight από το κοντινό Porto Santo (PXO, είχε γίνει divert την προηγούμενη νύχτα) και βάσει του FR24 φαίνεται πως έφυγε από το Funchal περίπου 24 ώρες μετά από αυτή την κα-τα-πλη-κτι-κή προσγείωση.
 
Top