Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Κάθε μήνα η aegean δίνει 6000 εκπτωτικά κουπόνια μέσω what’sup. Το κουπόνι ίσχυει από 1η του μήνα μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. Αυτόν τον μήνα η προσφορά άρχισε στις 3 του μήνα κ ώρα 12 ώστε να έχουν εκτοξευτεί οι αδιάθετοι ναύλοι κ η έκπτωση ουσιαστικά να μην καλύπτει την πρωινή αύξηση των τιμών. Άλλες λογικές κ άλλα κόλπα από τον εθνικό μας αερομεταφορέα τελευταία…
 
Οταν λες "μεσω whats'up", εννοείς "μέσω Cosmote Deals for you" να υποθέσω;
 
Εγώ δεν βγάζω νόημα πάντως....Υπάρχει πρωινή αύξηση τιμών;
 
Μου έχουν πει ότι ακυρώνονται αυτόματα οι κρατήσεις με αποτέλεσμα τη Δευτέρα το πρωί να μειώνονται οι ναυλοι.
Το θέμα είναι ότι ένας διαγωνισμός που ξεκινάει από 1η του μηνός όποτε βολεύει ξεκινάει από 3 του μηνός για να βγουν τα σπασμένα
 
Έχω πάθει σοκ φέτος με τις τιμές ΕΙΝ-ΑΤΗ. Πέρσυ ακόμη και σε κοντινό διάστημα πριν την πτήση, πχ εβδομάδα δε πλήρωσα ποτέ πάνω από 200ευρώ. Συνήθως κοντά στα 100 το καθε σκέλος και έκλεισα για εμένα και φίλους πάνω από 10 εισιτήρια. Φέτος ο κανόνας αυτός δεν ισχύει. Τρόμαξα με τα 400άρια. Βέβαια και η Transavia ξεφεύγει κάποιες φορές.
Btw το rebooking fee εκεί που είχε σταθερή τιμή, ανέβηκε και το βλέπω με εύρος. Επίσης το πρωί δεν μου εμφάνιζε στην εφαρμογή τα μίλια.
 

Attachments

  • Screenshot_2023-05-23-22-53-38-209_com.aegean.android.jpg
    Screenshot_2023-05-23-22-53-38-209_com.aegean.android.jpg
    371,3 KB · Προβολές: 33
Σήμερα εμφανίστηκε αυτο
Αν θέλετε να κλείσετε κάτι περιμένετε να δούμε τι θα βγάλουν.
Οι τιμές στην γενικότερη τρέλα της εποχής έχουν γενικά ξεφύγει (ή αναλόγως πως το βλέπει κανείς, έχουν έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα)
IMG_20230524_061157.jpg
 
Αν θέλεις να ακυρώσεις business class εισιτήριο, να υποθέσω ότι θα κρατήσουν 23 ευρώ;
 
Σήμερα εμφανίστηκε αυτο
Αν θέλετε να κλείσετε κάτι περιμένετε να δούμε τι θα βγάλουν.
Οι τιμές στην γενικότερη τρέλα της εποχής έχουν γενικά ξεφύγει (ή αναλόγως πως το βλέπει κανείς, έχουν έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα)
View attachment 3325
Την περίοδο που αφορά το promo οι τιμές δεν ήταν άσχημες. Όχι ότι μας κακοπέφτουν τα discounts, αλλά δεν μου κάνει τόσο εύστοχο στην παρούσα φάση :stupid:
Οι τιμές για τους επόμενους μήνες είναι λίγο Δράμα. Ουσιαστικά ξεπουλάν χωρίς να κάνουν discounting, αν δεν ανεβάσουν τις τιμές δεν θα υπάρχει τίποτα για την τελευταία στιγμή. Ότι έγινε πέρσι δηλαδή. Τα νησιά που εξυπηρετούνται με ATR είχαν κάνει sold out και οι πτήσεις είχαν κλείσει εβδομάδες πριν την αναχώρηση. Από πλευράς revenue management δεν το λες και γκράντ σουξέ.
 
Μα πόσο ακόμα να ανεβάσουν τις τιμές; Αυτή τη στιγμή οι πτήσεις όλου του καλοκαιριού προς Αθήνα είναι πάνω από 300€ στον light ναύλο στις περισσότερες πτήσεις και για τα νησιά έχουν ξεφύγει προ πολλού.. Ειδικά φέτος όπως έχουμε πει, η Πάρος, η Νάξος και η Μήλος πωλούνται σαν ελεύθερα δρομολόγια οπότε οι τιμές είναι τουλάχιστον 50% πάνω από πέρσι. Πόσο πρέπει να πάνε δηλαδή τα εισιτήρια για να μη θεωρούνται ξεπούλημα;
 
Κι από δίπλα και η GQ με τις ίδιες σχεδόν τιμές.

#να_τα_λέμε_αυτά
 
Top