United στην Αθηνα

  • Thread starter rad
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Γνωρίζει κανεις γιατί η United 125 για Newark έφυγε χθες με 6 ώρες καθυστέρηση και έκανε και στάση στην Ισλανδία;
 
Νομίζω έχει να κάνει με τα πληρώματα...και με τον αν έχουν συμπληρώσει το ωράριο τους....
 
Η United επεκτείνει το Αθήνα - Νέα Υόρκη (Νιούαρκ) μέχρι τέλη Νοεμβρίου και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 29 Νοέμβρη 2023 ενώ επεκτείνει εξίσου και το Αθήνα - Ουάσινγκτον μέχρι τέλη Οκτώβρη από Σεπτέμβρη που ήταν να τελειώσει κανονικά !!
 
Δεν καταλαβαίνω γιατί να σταματήσει τέλος Νοεμβρίου κ να μείνει απέξω η προσοδοφόρα περίοδος των εορτών;
 
Αυτό που διαβάζω για ΗΠΑ είναι ότι η ζήτηση για ταξίδια είναι πλέον τέτοια που τα αεροσκάφη δεν είναι αρκετά. Και το καλοκαίρι θα είναι ένα μεγάλο τεστ για το αν αντέξουν οι εταιρείες από άποψη προγραμματισμού να τα βγάλουν πέρα. Ίσως τις γιορτές το αεροσκάφος να έχει μπει σε άλλους πιο κλασικούς προορισμούς;
 
Ακριβώς, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η American φέτος άργησε πολύ να αρχίσει τις πτήσεις προς Αθήνα αλλά και τις τελειώνει νωρίς. Ας ελπίσουμε από του χρόνου να έχουν φτιάξει τα πράγματα.
 
Νωρίτερα ξεκινάει τα δυο δρομολόγια από Αθήνα η United το 2024:
Το Αθήνα - Νέα Υόρκη Νιούαρκ ξεκινάει στις 30 Μαρτίου 2024 με καθημερινή πτήση και το Β787-10, που κανονικά θα ξεκινούσε στις 4 Απριλίου με 5 εβδομαδιαίες πτήσεις και θα πήγαινε σε καθημερινό από 6 Μαΐου.
Το Αθήνα - Ουάσινγκτον ξεκινάει σχεδόν έναν μήνα νωρίτερα στις 14 Απριλίου καθημερινά με Β787-8 από εκεί που θα ξεκινούσε 3 Μαΐου.

 
Η United φόρτωσε πτήσεις Σικάγο-Αθήνα για το καλοκαίρι. Καθημερινά από τις 23 Μαΐου έως τις 12 Αυγούστου.

UA422 ORD 1635 - ATH 1050+1 B788
UA423 ATH 1245 - ORD 1625 B788



Το δρομολόγιο πετάει επίσης η ΑΑ.
 
Μα μέχρι 12 Αυγούστου? :confused:
 
Top