Aegean's Airbus Α320 Family

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τελικά δεν ήρθε :confused:
 

Attachments

  • DVS.jpeg
    DVS.jpeg
    233,2 KB · Προβολές: 51
Παίζει να έρθει και ολόλευκο πριν επιστραφεί οριστικά στον lessor ή πριν πάει στον νέο του ιδιοκτήτη όπως παλαιότερα πχ με το SX-DVU
 
Μπορεί, αλλά τόσες μέρες για βάψιμο; Η Aviolanda διαφημίζει στο σάιτ της ότι μια βδομάδα της παίρνει, εκτός κι αν έκαναν και τίποτα σε συντήρηση για να επιστραφεί όπως παρελήφθη
 
Last edited:
Αύριο, το DVG πάει Kaunas δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα, για βάψιμο άραγε ή κάτι άλλο; (την προηγούμενη είχε κάτσει ένα μήνα για maintenance)
 
Τελικά πως γύρισε χρωματικά το DVS;
 
Στα νέα χρώματα απ'ό,τι λέει ο ATH Spotter στο Facebook, οπότε μάλλον είχει πάει WOE για maintenance και βάψιμο
 
Α321neo-LR για την Αιγαίου?

Η AEGEAN ανακοίνωσε σήμερα τη στρατηγική της απόφαση να επενδύσει σε, αρχικά, τέσσερα αεροσκάφη μιας "ειδικά διαμορφωμένης", αναβαθμισμένης, έκδοσης των A321neo, με δυνατότητα πτήσεων μεγαλύτερης εμβέλειας, που θα μπορούν να φτάσουν και να εξυπηρετήσουν αγορές εκτός Ε.Ε., που βρίσκονται κυρίως στα νότια αλλά και νοτιοανατολικά της Ελλάδας.

Αυτά τα νέα και ειδικά διαμορφωμένα αεροσκάφη θα διαθέτουν μεγαλύτερη χωρητικότητα καυσίμων, παρέχοντας αυτονομία για πτήσεις διάρκειας έως και 7,5 ωρών, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα η διαμόρφωση της καμπίνας τους θα είναι αναβαθμισμένη, προκειμένου να παρέχει ένα εντελώς διαφορετικό, υψηλότερο, επίπεδο άνεσης τόσο για τους επιβάτες της Οικονομικής όσο και της Διακεκριμένης Θέσης (Business Class), με αντίστοιχα σημαντικά μικρότερο αριθμό θέσεων (λιγότερες από 180), σε σχέση με την τυπική έκδοση των A321neo της AEGEAN (220 θέσεις).

Πρόσθετα χαρακτηριστικά των αεροσκαφών αυτών περιλαμβάνουν δορυφορική Wi-Fi σύνδεση, οθόνες ψυχαγωγίας (IFE) σε κάθε κάθισμα αλλά και ένα εξαιρετικά αναβαθμισμένο προϊόν για την Business Class με καθίσματα οριζόντιας ανάκλισης (lie flat seats). H AEGEAN θα οργανώσει σχετικό media event, εντός του δευτέρου τρίμηνου του 2024, για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών των νέων αυτών αεροσκαφών.

Στόχος της AEGEAN, μέσα από την επένδυση στα νέα ειδικά διαμορφωμένα αεροσκάφη, είναι να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε υπάρχοντες αλλά και νέους προορισμούς εκτός Ε.Ε. και με διάρκεια πτήσεων από 4 έως και 7,5 ώρες.

Περισσότερα εδω: Σε τέσσερα νέα Airbus A321neo επενδύει η AEGEAN
 
Έρχονται οι εξωτικοί προορισμοί και τα Etops για την Αιγαίου. Προβλέπω μέχρι Ζανζιβάρη νότια και ίσως Νέο δελχι νοτιοανατολικα!!
 
Top