Είναι πολύ τυχερή η Αιγαίου που η GQ δεν έχει ακόμα το δικό της FQTV (όχι πως τίθεται θέμα ουσιαστικής σύγκρισης ως προς τις παροχές και το επίπεδο παροχών, ωστόσο η πιθανή προοπτική για perks και δωρεάν εισιτήρια αυξάνει το engagement και την πιστότητα).
Φίλε Aakunz, συμφωνώ, αλλά θεωρώ πως έχει και άλλα θέματα ή GQ. Οπότε έχω ψάξει ταξίδι, αναγκαστικά μέσω Αθηνών, νομίζω ότι χάνει αρκετά σε ανταποκρίσεις. Αυτό που η Α3 διανυκτερεύει (φαντάζομαι αφού μένει Χανιά, θα μένει και σε άλλους προορισμούς) καιβεται τα περισσότερα connections είναι εφικτά από επαρχία.
Υπάρχουν κάποιοι προορισμοί που η sky μου δίνει connection με διανυκτέρευση στην Αθήνα, ή πολυ άβολες ώρες. Αν έμενα Αθήνα όπως φυσικά το 50% του πλυθησμού, και αν βάλω και περίχωρα που θα οδηγήσουν στο Ελ Βεν, τότε ναι, δέχομαι ότι ένα πρόγραμμα θα δημιουργήσει ένα μικρό αντίπαλο δέος.
Για εμάς που ταξιδεύουμε χειμωνιάτικα η Α3 είναι μονόδρομος καθώς δεν έχω καμία όρεξη να ταξιδεύω με ξεχωριστά εισιτήρια, και να αγχώνομαι για την κάθε αλλαγή που μπορεί να σκάσει.
Κατά τα άλλα, aegean bonus, μίλια, together λογαριασμός δίνουν καλό αποτέλεσμα, και ένα σωστό προϊόν, αλλά πλέον με την σαφή υποβάθμιση των ταπεινών silver δεν έχω και μεγάλα benefits, αλλά αναλογικά με τις πτήσεις που κάνω, είναι οκ.