AGV
First-Class-Member
Σίγουρα κόπωση και άγχος ήταν σημαντικοί παράγοντες! Όμως θα πρέπει να εξασφαλίζεται με κάθε τρόπο η ασφάλεια των επιχειρήσεων. Ας ευχηθούμε ότι θα ληφθούν μέτρα και δεν θα ξαναδούμε παρόμοια ατυχήματα ξανά!
Δουλειά της ΓΓΠΠ είναι να δώσει εντολή αν χρειάζεται πλέον ή όχι τα Ελικόπτερα και όχι να τα καθηλώσει, να διακόψει ή να συνεχίσει την σύμβαση ενοικίασης. Η Εταιρεία κάτω από την οποία επιχειρούν όμως, καθώς και η αντίστοιχη ΥΠΑ της χώρας Νηολόγησης έχουν ευθύνη και υποχρέωση να προβούν στην όποια ενέργεια.Δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι τα Bell καθηλώθηκαν από τη Πολιτική Προστασία (ΓΓΠΠ) αλλά επίσημα δεν διάβασα κάτι . . προσωπικά εικάζω η εντολή μη συνέχισης πτήσεων να ήρθε και από την Εταιρεία.
Σωστή τοποθέτηση όσον αφορά τον Χειριστή του δεύτερου Ελικοπτέρου, μιας και αυτό προσέκρουσε πάνω στο προηγούμενο.....Δεν θέλω ούτε να φανταστώ πως θα νιώθουν οι 2 που επιβίωσαν. . .