Στόλος ATR της Olympic Air

• Thread starter Thread starter xfagogenis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και το OBP Storage στην Νάξο, μου θύμισε Mojave

JNX 17 AUGUST 2025 ότι καλύτερο κατάφερα.

IMG_20250817_193217.jpg

Αν ήταν γλάροι ή {{ , θα το έκαναν.

Μπορούν επίσης να το εξελίξουν και να πουν ότι, μετά την επένδυση στο τέρμιναλ της Πάρου, ανοίγουν τεχνική βάση στη Νάξο, στα πλαίσια της ταχύτατης ανάπτυξής τους και με γνώμονα την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Μας την έκανε και το SX-OBQ.
Να δούμε πόσο θα διαρκέσει το νέο σήριαλ.

Last edited:
To οποίο OBQ εκείνη την ημέρα έκανε ATH-RHO-CHQ-RHO-HER-JNX-HER-RHO-ATH….Κάποιοι κάποτε έγραφαν ότι τα DH4 αντικαταστάθηκαν λόγω πολλών βλαβών. Εγώ διαπιστώνω πως τα Ατάρια αρχίζουν και τα «φτύνουν» με τέτοιο πρόγραμμα .

Ντάξει όλα καλά με το OBQ, πετάει κανονικά. Τον κινητήρα του OBP να δούμε πόσο ακόμα θα τους πάρει να τον φτιάξουν..

To οποίο OBQ εκείνη την ημέρα έκανε ATH-RHO-CHQ-RHO-HER-JNX-HER-RHO-ATH….Κάποιοι κάποτε έγραφαν ότι τα DH4 αντικαταστάθηκαν λόγω πολλών βλαβών. Εγώ διαπιστώνω πως τα Ατάρια αρχίζουν και τα «φτύνουν» με τέτοιο πρόγραμμα .
ferry διάβασα από Ρόδο και μπήκα να δω. Κοιτάξτε τώρα τι έγινε: Χτες Κυριακή, το SXOAY (που ήταν από Σάββατο βράδυ στη Ρόδο) δεν εκτέλεσε καμία πτήση (βλάβη; κάτι άλλο; ) και έτσι το τρενάκι RHO-AOK-KSJ-JSH ακυρώθηκε ενώ το SXOBQ επιστρατεύτηκε από ATH άρον-άρον να εκτελέσει (με καθυστέρηση) τα RHO-CHQ-RHO, RHO-HER-JNX, JNX-HER-RHO πριν γυρίσει ferry στην Αθήνα και κατέβει στην πορεία Μύκονο για γρήγορο βουτάκι στην Ψαρρού.

Θέλετε και regional jets, εδώ δε μπορούν να βγάλουν τα regional ATR... Αυτή η ιδέα του ATR με βάση τη Ρόδο που οργώνει τα ελληνικά νησιά δεν πήγε και πολύ καλά επιχειρησιακά.

Μέσα σε όλα αυτά δε ξέρω αν το BIR έχει κολλήσει στη Ρόδο (φαίνεται 16 αυγούστου να κάνει ένα ferry ATH-RHO και μετά το KZS δεν επέστρεψε ποτέ ATH). Το BIP κάνει το RHO-KZS χτες και σήμερα.

Last edited:
Και έχουν περικοπεί και άλλα για να βγει το πρόγραμμα με τα Ατάρια...
Το μεσημβρινό ATH-AXD-ATH που γινόταν με 72αρι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα μέχρι αρχές Σεπτέμβρη