25 Xώρες σε 300 ώρες με LCC - EU by Air 2005

• Thread starter Thread starter dragonflyer
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dragonflyer

Economy-Class-Member
Περιοχή
Back to our lovely country...
Το είχα ακούσει πριν λίγο καιρό και έψαχνα να το βρω :roll: ...Το βρήκα με τη βοήθεια του Κυριακάτικου καφέ :) και δεν ήξερα σε ποια κατηγορία να το κάνω post :? … Σκέφτηκα ακόμη να το βάλω και σα mini test /ψηφοφορία/ στοίχημα/ gallop…. Τελικά αποφάσισα να το βάλω ελεύθερο σα free thread εδώ μιας και είμαι σίγουρος οτι εκτός από τα σχόλια μας ΤΩΡΑ ...τουλάχιστον (θα καταλάβετε παρακάτω :wink: ) κάποιοι από εμάς θα θυμηθούν να ρίξουν και μία ματιά τότε...και να το καλαμπουρίσουμε-σχολιάσουμε λίγο...

:3: 2 Ελβετοί που μένουν στην Αυστρία ξεκινούν στις 10 Σεπτεμβρίου ένα ταξίδι σε 25 Ευρωπαϊκές Χώρες IN 300 HOURS ...ΟΛΟ με LCC :banana: ... Μέσο κόστος Διαδρομής 35 ευρώ :!: Τα ταξίδια κλείστηκαν σε ένα βράδυ στις 06-04-05 :shock: … :arrow: Εδώ το homepage
Θα μείνουν 2 βράδυα και στην Ελλαδα όπως φαίνεται και στο Route Section του site τους...στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου...Detailed Trip Route here

Σχόλια και Θέματα προς συζήτηση ¨
:arrow: Η τύχη του να μένεις στο κέντρο της Ευρώπης...(αν και λατρεύω φυσικά τη Νοτιοανατολική πλευρά της... 8) )
:arrow: Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν η όχι...έχουν και ειδικό POLL στο site Homepage….είναι σίγουρο όμως οτι :
1.....Δε θα είναι καλό να ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ στο LGAV :!: :? :!: :? :!: ...
2.....Τα daily reports θα είναι πολύ ενδιαφέροντα... :wink:

Μία Aπλή Ιδέα
:idea: Αν ....λέω ΑΝ κάποιοι από εμάς μπορούσαν να τους δουν...να τους προϋπαντήσουν... θα είναι ΚΑΛΟ PROMOTION για το φόρουμ και για τη χώρα γενικότερα :wink: ... λατρεία & Respect το SKYVIEW αλλά αν μπορόυσαμε να πούμε μια καλησπέρα όταν θα έρθουν, θα ήταν :great: :great: :great:

PS

1...Θα αναλάμβανα ευχαρίστως την πρωτοβουλία , αλλά δε θα είμαι Ελλάδα εκείνες τις μέρες... :4:
2... :hello?: Please...If possible….ας μην αρχίσουμε πάλι τις κλάψες του στυλ....<<ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ :cry: και εμείς οι καυμένοι οι Έλληνες που δεν έχουμε LOCO etc etc… :D >>

Πω πω ιδέα. Μου αρέσει, αλλά αμφιβάλω ότι θα τα καταφέρουν. Έχουν πολύ δύσκολες ανταποκρίσεις (από την πρώτη μέρα κιόλας) και μια καθυστέρηση 30 λεπτών μπορεί να τους στοιχήσει όλο το «παιχνίδι»!

Πάντως εγώ ψήφισα «No way, this is impossible!», αλλά ας με διαψεύσουν!

Πολύ ωραία σκέψη. Τελικά έχουμε ωραίους μιμητές σ'αυτή την Ήπειρο :lol:
Εάν προλάβουν κάποια οριακά δρομολόγια όπως σωστά είπε ο Άκης και εάν βρούν τους κατάλληλους συνδυασμούς Lucozade-redbull-nescafe-isotonics, τότε ίσως και να τα καταφέρουν. :? Απ' ότι είδα Αθήνα έρχονται μία Κυριακή, οπότε, εάν φτάσουν με το καλό εκέινη την ημέρα, δεν είναι κακή ιδέα φίλτατε Ερμπασίτη η προϋπάντησή τους στο Ελγκαβ. θα συντονιστούμε σε αυτό να το δούμε και με τον Σύλλογο.
:arrow: Μ'αρέσει όμως η καταχώριση των ΟΑ στις εταιρίες LCC. :twisted: Κάτι σαν την Τ4 δηλαδή ? :oops:

Την επιλογή των ΟΑ τη σκέφτονταν πολύ καιρό; Η μήπως προσδοκούσαν σε ένα Tristar με τις εντυπωσιακές προσεγγίσεις/απογειώσεις στη LCA? :lol:

Απότι βλέπω ΑΤΗ θα είναι :
Κυρ 18/9 19.45-Δευ 19/9 06.50 και
Δευ 19/9 17.45-Τρι 20/9 19.20

οπότε δε μπορεί... θα τους πετύχουμε για ένα water salout :D

jerry said:
θα τους πετύχουμε για ένα water salout

...μη σου πω και δύο, με τις Σεπτεμβριάτικες ζέστες...αλλά μέχρι τότε το Αθήνα-Λάρνακα μπορεί να γίνεται από τις ΟΑ με ΒΑC1-11-400 από τα αποθέματα της KABO... :oops:

Sorry...I forgot

To παρέλειψα :4: ....Δεν είναι 2 τυχαίοι Ελβετοί.....
:arrow: Ο ένας είναι ιδρυτης του CH-Aviation και ...
:arrow: Ο άλλος δουλεύει στο Sales and Marketing στη low-fare carrier InterSky... Αναλυτικά εδώ

@ jerry...Good Move :great: (H ypografh tou guestbook tou site tous)

Re: Sorry...I forgot

dragonflyer":2uew13rt said:
:arrow: Ο ένας είναι ιδρυτης του CH-Aviation και ...
Όχι ρε παιδί μου ... πριν δυο εβδομάδες μου το είχε στείλει ο Thomas ένα eMail που μου το έγραφε ... και εγώ ο άσχετος δεν το έδωσα σημασία :cry:

Από ότι διαβάζω στο guestbook τους έχουν κάποιο "διαδικαστικό" πρόβλημα με την Ουγγαρία. Έχουν επιλέξει τη WIZZ και την πτήση ΑΤΗ-BUD-KTW, όμως αποβίβαση στην BUD δεν προβλέπεται...οπότε "τυπικά" δεν θα αποβιβαστούν Ουγγαρία....

Χαίρομαι όμως που κάποιος υπάλληλος της Wizz μπήκε και έγραψε στο guestbook και θέλει να τους βοηθήσει...

Και να θυμίσω για να μην το ξεχάσουμε :

ΑΘΗΝΑ 18/9 βράδυ (μετά τον αρχάγγελο ας πούμε...) 19/9 βράδυ και 20/9 ως το απόγευμα :wink:

respect!!!!!

mpravo sta paidia.niotho poli mikros. to diko mou oneiro-stoxos gia ta epomena 2-3 xronia itan o giros ton pio<<simantikon>>eyropaikon proteyouson me locos ennoeite. alla tetoio trip den exo fantastei pote.exo sxediasei pampolles fores aprogmatopoieita trips gia 5 eos 6 proteuouses alla meta apo ayto pou diavasa niotho poli mikros.

makari na imoun ekeino ton kairo athina.an kai den nomizo pos tha eimai... an tixei tha eimai enas apo aytous pou tha tous ipodextoun.

Τα παιδιά θα είναι αύριο στο hub το μεσημεράκι μέχρι τις 19.20 που θα πάρουν τη Wizz να πετάξουν. Όποιος επιθυμεί να έρθει ας μου στείλει ένα π.μ. ΕΓΚΑΙΡΑ :!: