LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κρατώ ότι Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο η αύξηση εξακολουθεί να είναι διψήφια στο international traffic, πράγμα που δείχνει πόσο καλά πάει η Αθήνα τουριστικά τον χειμώνα. Αλλά και το +10% στο εξάμηνο είναι σημαντική πρόοδος.

Το +6% του Ιουνίου όντως δείχνει ότι υπάρχει πίεση στις υποδομές. Θα δούμε και συνολικά τα νούμερα του καλοκαιριού. Είναι λογικό να υπάρχει επιβράδυνση στην αύξηση.

Η εγχώρια κίνηση στο εξάμηνο είναι μάλλον σταθερή (και με πτώση τον Μάιο).

Ελπίζω και εύχομαι να μην πάθει η Αθήνα ό,τι έπαθαν η Βαρκελώνη και η Λισαβόνα με τον υπερτουρισμό, την εκτόξευση των τιμών και την «εκδίωξη» των ντόπιων από το κέντρο για να στεγαστούν οι τουρίστες. Το αρνητικό παράδειγμα υπάρχει, κανείς δεν θα μπορεί να υποστηρίξει ότι αιφνιδιάστηκε. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα η τεχνική βάση της Aegean ίσως περάσει στην Sky Express.
Από σήμερα μπήκαν αυτοκόλλητα που λένε SKY Engineering στο υπόστεγο ενώ της Α3 έχουν αφαιρεθεί από μέρες

Έφυγε και ο Ιούλιος με 3,755,919 επιβάτες ( + 4.1% ) ενώ η συνολική κίνηση το πρώτο επτάμηνο του 2025 είναι
18,831,200 επιβάτες συνολικά ( + 6.9% ) .

Μια λογική επιβράδυνση της αυξητικής τάσης των τελευταίων ετών - και ευτυχώς να λέμε, με τις υποδομές που έχουμε στο Ελ. Βενιζέλος.
AIA 0725.png

Last edited:
Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου ή αν απλά έτυχε, πάντως στον τομέα αναγγελιών δεν ξέρω αν έχω τύχει πουθενά τίποτα χειρότερο απο την Αθήνα, κυρίως κατά την διάρκεια της επιβίβασης. Μικρόφωνα ξεχασμένα ανοιχτά, ανακοίνωση με διακοπές στη μέση της πρότασης, τουλάχιστον κακά αγγλικά, ακατάληπτες πολλές φορές ανακοινώσεις ακόμα και στα ελληνικά, συνομιλία με επιβάτη την ίδια στιγμή που γίνεται και η αναγγελία, γενικά δεν το λες και καλή εικόνα.

Από σήμερα μπήκαν αυτοκόλλητα που λένε SKY Engineering στο υπόστεγο ενώ της Α3 έχουν αφαιρεθεί από μέρες
Δεν το λες σωστα. "Engineering SKY" γραφει και απο τις δυο πλευρες. Τωρα, τι θελει να πει ο ποιητης μονο αυτοι ξερουν :)

Ναι θεώρησα πως διαβάζεται από δεξιά προς τα αριστερά γιατί το ανάποδο δε βγάζει νόημα :wall: