4 ώρες layover στο SKG

stavrogin

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
23/04/2012
Μηνύματα
6
Likes
0
Στις 24 δεκεμβρίου θα έχω λίγο πάνω από 4 ώρες layover στο skg περιμένοντας πτήση της Α3 για Αθήνα. Έχει κανείς ιδέες που θα μπορούσα να πάω για αυτό το διάστημα? Το ΙΚΕΑ έχει εύκολη πρόσβαση από το αεροδρόμιο με ΜΜΜ? Ευχαριστώ!
 

flying Doc

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
22/04/2007
Μηνύματα
1.771
Likes
181
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EBBR
2 ή 3 στάσεις με το λεωφορείο 78
 

d|m|tr|s

First-Class-Member
Εγγραφή
04/01/2007
Μηνύματα
677
Likes
107
Περιοχή
Mosquito land
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ΑΕΕ
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Ενδεχομένως να προλαβαίνεις να πιεις κι ένα καφέ παραλία, εγώ θα το τολμούσα ανάλογα με την ώρα άφιξης.
 

agrodemm

Economy-Class-Member
Εγγραφή
17/03/2005
Μηνύματα
135
Likes
1
Η περιοχή του ΙΚΕΑ είναι μια καλή και κοντινή επιλογή για να μην αγχώνεσαι και χωρίς να κουραστείς. Υπάρχουν και άλλες μεγάλες αλυσίδες (Κωτσόβολος, Μουστάκας, Jumbo, Leroy Merlin, ΑΒ Βασιλόπουλος) ενώ απέναντι προς την παραλία έχει και άλλα εμπορικά καταστήματα - Hondos Center Ηλεκτρονική Αθηνών, Lidl καθώς και το Bennigans για καφέ-φαγητό με θέα την τελική του 16. Μέχρι πρόσφατα υπήρχαν και McDonalds αλλά δυστυχώς έκλεισαν. Υπάρχουν Goodys όπως και το εστιατόριο του ΙΚΕΑ.
Το λεωφορείο είναι η γρηγορότερη και οικονομικότερη επιλογή (0,80 λεπτά το εισιτήριο (1 ευρώ μέσα από το λεωφορείο)
Προσοχή το 78 πηγαίνει προς το Κέντρο - Σταθμο Τρένων, και κάνει στάση πάνω στη Λεωφόρο (οπότε χρειάζεται ετοιμότητα γιατί η επόμενη στάση είναι χλμ μακριά), ενώ υπάρχει και το 79 που καταλήγει στο σταθμό του ΟΑΣΘ στο παρκινγκ του ΙΚΕΑ και είναι στις ώρες του ακριβέστατο.
Αν ο καιρός είναι καλός μπορείς να περπατήσεις μέχρι το Εμπορικό Κέντρο Μεντιτερρενιαν Κόσμος (περίπου 1 χλμ ΒΑ ) από το ΙΚΕΑ.

Η ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ (http://www.oasth.gr) παρότι φαινομενικά απλή, έχει πολλές πληροφορίες και τις ώρες για τις γραμμές καθώς και εφαρμογή που σου λέει σε πόσα λεπτά φτάνει σε οποιαδήποτε στάση το επόμενο λεωφορείο!
 

stavrogin

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
23/04/2012
Μηνύματα
6
Likes
0
Σας ευχαριστώ όλους. Η τετράωρη αναμονή θα είναι από 10.30 μέχρι 14.35 οπότε ίσως και να το τολμήσω να πάω στην πόλη, αλλιώς ΙΚΕΑ.
 
Top