737 ή A320 στα Ιωάννινα?

• Thread starter Thread starter gel
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

gel

Low-Cost-Class-Member
Λόγο δουλειάς δεν μπόρεσα να είμαι το μεσημέρι στο LGIO αλλά σίγουρα δεν ήρθε RJ σήμερα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν A320 ή 737. Ήταν κανένας παρών ?
Ξέρουμε κάτι?

737 ήταν.Από τον τίτλο που έδωσες στο θέμα σου φάνηκε ότι ήσουν σίγουρος για Α320 και μου κόπηκαν τα πόδια...Ευτυχώς που δεν ΄τηαν 320,γιατί αν έρχονταν και δεν πήγαινα να το βγάλω θα'χα φουντάρει απ'το μπαλκόνι τώρα...

737-400

Ναι 737 ήταν...ήμουν παρών.
Τέλειο!!!

σιγά ρε παιδιά, κρατήστε λίγο τον ενθουσιασμό σας. Αν είναι 'τέλειο' ένα 737-classic 15ετίας, τότε οι λέξεις και ο υπερθετικός χάνεουν λίγο τη σημασία τους...

Πίστεψέ με Γιώργο_Α ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος για εμάς εδώ...Εντάξει τέλειο μπορεί να μην ήταν,αλλά είναι κάτι ασυνήθηστο.Έχουμε ξαναμιλήσει γι'αυτό το θέμα σε άλλη συζήτηση...

737 for ever!!!

σχετικα με το 737 εμενα μου αρεσε γιατι α)οπως ειπε ο mimithemειναι ασυνηθηστο για τα Γιαννενα
β)ο πιλοτος ηταν θειος ενος φιλου και μας αφησε να μπουμε και
γ)η ουρα ειναι μια χαρα και οχι σαν το Α320 που ειναι σαν να λειπει το rudder
Φιλικα

Καλά ΟΚ παιδιά ηρεμία.....Δεν τρελάθικα εντάξει αν θα δω ενα Α320 απλά θα μου έκανε εντύπωση αν απο τώρα η Aegean έστελνε ενά τόσο νέο αεροπλάνο στα Γιάννενα. Έχω ταξιδέψει έχω δεί αρκετά A3XX δεν έχω πρόβλημα να το δω πάλι απλά ρώτησα ....μήπως.. ξέρεις....και έγινε καμια δοκιμή...

Σε μερικά χρόνια όταν όλα τα νοικιασμένα 737 θα έχουν επιστραφεί, και όλα τα καινούργια Α320 θα έχουν έρθει, η ερώτηση θα είναι ...κάπως διαφορετική...

Πάντως, ακόμα και σε 'ολοκαίνουργιους' τύπους ΑΦ, δεν είναι καθόλου παράξενο, κανείς προορισμός δεν αποκλείεται, εφόσον το πρόγραμμα πτητικής εκμετάλλευσης το επιτρέπει, και βέβαια το αεροδρόμιο υποδοχής το 'σηκώνει'.

Σε 2-3 χρονια αυτο δεν αποκλειεται.Πιστευω οτι εφοσον δεν προκειται να παραγγειλει απο αλλη κατασκευαστρια regional αεροσκαφων εταιρια(Εmbaer,Canadair,ATR),μαλλον ολες οι πτησεις θα γινονται με 320.Ετσι κι αλλιως ολα τα αεροδρομια του δυκτιου της μπορουν να δεχονται τετοια αεροπλανα.Εξαλλου το 320 δεν ειναι και κανενα τεραστιο αεροπλανο,απλα φενεται μεγαλυτερο απο το 737 λογω του οτι εχει ψηλοτερους τροχους και πιο παχια ατρακτο.