738 χωρίς winglets??

• Thread starter Thread starter landlover
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οπως πάντα δεν υπάρχει ερώτηση που να μην πάρει τεκμηριωμένη απάντηση σε αυτό το forum.

Thx to all

pingu":1pn8ox11 said:
Δεύτερον, πολλοί πιλότοι παραπονιόντουσαν για το glare που προκαλούσε ο ήλιος όταν έμπαινε μέσα από αυτά.

Νομίζω ότι υπάρχουν "παντζούρια" από μέσα που μπορεί κάποιος να κλείσει τα παράθυρα και να μην μπαίνει ήλιος (αν δεν κάνω λάθος). Τώρα, το κόστος είναι σημαντικός παράγων, αλλά απορώ με την εξής τακτική:Πολλές εταιρίες που πετάνε 737, ενώ έχουν eyebrows πάνε και τα βγάζουν(βλέπε Ryanair) ή βάζουν κάποιο patch όπως είπε κάποιος...Τους συμφέρει αυτό οικονμικά?

Δειτε και το παρακατω κλιπακι. . . .
τραβηγμενο μεσα απο το B737-800 TC-JGE ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ Φλεβαρη καθ'οδον για την Πολη ! !
Χωρις winglets. . . .

Click here to watch P2170006

Υπάρχει...!

Κι όμως φίλε μου ..

Καλησπέρα είμαι ο cronusman!

Κι όμως τα winglets βρίσκονται πια στα καινούρια 737-8 λόγω κάποιων μικρο-αλλαγών που βρήκαν και έκαναν οι άνθρωποι της boeing. Βέβαια θα πρέπει να είδες οτι τα φτερά πηγαινο-ερχόντουσαν με μεγάλη ταλάντωση..?? Ε? . Έτσι όπως κατάλαβες βρέθηκες μέσα σε παλαιού τύπου 738. Καλή συνέχεια καλές πτήσεις..!

flyer":3582d48k said:
Δειτε και το παρακατω κλιπακι. . . .

Δεν κατάλαβα αν έπρεπε να «μάθουμε» κάτι από το βίντεο... :)

Το θέμα είναι ότι δεν είναι παράξενο φαινόμενο το να μην έχουν τα 738 winglets (Το καλύψαμε και με το παραπάνω στα προηγούμενα posts.). Και τα πρώτα (πολύ πρώτα) Α320 δεν είχαν επίσης. :wink: