747 movie

• Thread starter Thread starter A380
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
O captainjumbo mou zhthse na sas pw (giati o idios antimetopizei problhmata syndeshs) oti ayrio (M. Trith) to brady (2300 local) exei sto Star to "Ayth h nykta menei" to opoio exei anaferthei polakis edw...

Elpizw na brika ena sxetiko thread kai na mhn ispraksw ki ege kanena ban :?

Πραγματικα, αυτη η ταινια εφερε στην ακρη του μυαλου μου τα εκπληκτικα εκεινα χρονια του spotting στο LGAT. Το spotting στον 15L (εχω βγαλει και φωτο απο αυτο το γιαπι που ειναι ο πρωταγωνιστης!!!), η προσπαθεια αναγνωρισης τυπων και δρομολογιων ακουγοντας τα μεσα απο το σπιτι μου (στην τελικη του 33), τα σαντουιτσακια στα γρηγορα απο την καντινα του Δυτικου, οι μασες με απειρα bacon mushroom melt στα εξωτερικα τραπεζακια των Wendy's της Γλυφαδας (για να βλεπουμε τις προσγειωσεις απο πανω) και τοσα αλλα.
Θεικο το φιναλε με τη τζαμπουκλα της ΟΑ αλλα και πολυ σπανια η προσγειωση ενος Mil-26 στον 15L. Αν κρινω απο τη χρονολογια της ταινιας και λογω του οτι 3 Mil-26, απο οσο ξερω, ειχαν κατεβει στο Lgat (τα 2 απο τον 33) αλλα και βλεποντας την κατευθειαν στροφη αριστερα απο τον 15, κατα 95% ειναι το:

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=3050

...το οποιο το ειχα δει απο την Εμμαντινα και ετρεξα γυρω-γυρω να δω που πηγε. Τελικα το ειχαν βαλει στον 03/21.
Αχ, :( μελαγχολησα χθες το βραδυ!!! :cry:

Iδιαίτερα συγκινητικά τα πλάνα τις ταινίας δίπλα στον 15L (εγώ περίμενα ότι θα μας έδειχναν 33R και αυτό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη) και κυρίως το φινάλε με τα αεροσκάφη να εναλλάσσονται γρήγορα και να καταλήγουμε στο Β-742. :roll: :roll:

Σχετικά με το τραγούδι ("Αυτή η νύχτα μένει" του Κραουνάκη) της ταινίας έχω να υποβάλλω μια ένσταση... θα προτιμούσα αυτό:

ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Μουσική: Μιχάλης Χριστοδουλίδης
Στίχοι: Μιχάλης Γκανάς

Η νύχτα θέλει να πετάξει αλλά της λείπουν τα φτερά
η λύπη μου κάνει νερά και πλημμυρίζει το αμάξι
τα φώτα μου αναβοσβήνω κι η πόλη τόσο δοτική
σαν ρήμα στην παθητική που δε θα μάθω να το κλίνω

Η νύχτα θέλει να πετάξει και μπαίνω στο Ελληνικό
μ' ένα προαίσθημα κακό σαν τον αδιάβαστο στην τάξη
αφίξεις και αναχωρήσεις και φώτα εκτυφλωτικά
εδώ μαθαίνεις μυστικά που δεν τα λένε στις ειδήσεις

Ο κόσμος πίνει και καπνίζει στην αίθουσα αναμονής
κι είμαι στο πλήθος ο κανείς που τ' όνομά του το κερδίζει
καφές ζεστός και άσος σκέτος δύο η ώρα της νυχτός
είμαι σε όλα ανοιχτός κι απογειώνομαι καθέτως

Ραντάρ κανένα δε με πιάνει στην πτήση μου τη μαγική
γράφω στης νύχτας το χαρτί με συμπαθητική μελάνη
αφίξεις και αναχωρήσεις και φώτα εκτυφλωτικά
εδώ μαθαίνεις μυστικά που δεν τα λένε στις ειδήσεις

@GP707
Den exw logia gia auti tin tainia...teleiwsan ekeino to vrady pou tyxaia tin eida ston kinimatografo...

@Xristos
thanx gia tin para8esi...einai fovero...

Τι πουλάει ένα μήνα τώρα στην Ελλάδα?Το αεροπλάνο....Αλλάζει μέχρι και τίτλους ταινίας
Για την Ελλάδα:
http://promos.adman.gr/RedEye/
O αυθεντικός:
http://www.redeye-themovie.com/

Μετα το ENTER SITE πατήστε το' the plane facts' γράφει για το 767 της ταινίας

Παιδιά, πρίν λίγες μέρες έκανα το λάθος και είδα το RedEye,την ταινία που αναφέρει ο Βασίλης παραπάνω. Άν περιμένετε θρίλερ με αεροπλάνο, ετοιμαστείτε για απογοήτευση. Μόνο γύρω στα 20 λεπτά της ταινίας είναι γυρισμένα μέσα στο αεροπλάνο.
Επίσης: η fictional εταιρεία της ταινίας είναι η "Fresh Air" (ναι,ναι όπως το παλιό αποσμητικό χώρου :lol: ). Και, στην αρχή, επιπβιβάζονται σε widebody, μετά τροχοδρομεί για απογείωση ένα Α320 με τα χρώματά της, στην απογείωση αυτή καθεαυτή γίνεται 737-300, καθ΄οδόν έχει μεγαλώσει σε 767-200, και στην προσγείωση δείχνει ένα ψαγμένο και ψαρωτικό πλάνο του touchdown με κάμερα απο την κοιλιά του αεροπλάνου, και είναι ...DC-10-10 (φαίνονται τα χαρακτηριστικά flap guides) . . . ΜΑΠΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!

transformaircraft me liga logia..... thelo kai ego ena tetio