787 και AEGEAN

• Thread starter Thread starter jimA380
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

jimA380

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LMGT
Με βαση τα δεδομενα που ξερουμε η aegean μπορει να αγορασει το 787 γιατι ειναι ενα αεροσκαφος αναμεσα στο a321 και το a330 εχει χωριτικοτητα θεσεων απο 210 μεχρι 290 θεσεις και μπορει να το βαλει να εξυπηρετει τους μεγαλους προορισμους οπως το LHR και ποιος ξερει μπορει να επεκτηνει τους προορισμους της.

Θα μπορούσες να παρουσιάσεις τα δεδομένα, στα οποία στηρίζεις το συλλογισμό σου ?

Aγαπητέ jimA380, δεν χρειάζεται να απαντήσεις στον Δόκτωρα. Όλοι άλλωστε γνωρίζουμε ότι ο λόγος που η Αιγαίου έδιωξε τα Avro ήταν να καταφέρει να ελευθερώσει αεροπλάνα για να φτάσει κάποια στιγμή να αποκτήσει το πολυπόθητο 787 που θα μεταφέρει τους νέους μετανάστες στα πέρατα της Γης. Και με αυτά και με κείνα περνάγαν τα χρόνια και ο Βασιλάκης έγινε Αη Βασίλης. :wink: Γιατρέ μου.. δεν σε αναγνωρίζω...

δικός σας

Ωραίο αυτό, Αθήνα-Λονδίνο, μόνο αυτό σκέπτονται οι Έλληνες;
Το Β787 είναι α/φ μεγάλων αποστάσεων.... Για να φανταστούμε κάποιους άλλους προορισμούς;
Σε άλλο νήμα έχω εκφρασθεί ότι είναι ουτοπικό Αιγαίου και Β787 να συνυπάρξουν.

viewtopic.php?f=73&t=2291&start=255

Εγώ λέω ότι η Αιγαίου πρέπει να αποκτήσει Α380 αλλά ο ΕλΒεν της κόβει τα φτερά. Πρέπει γρήγορα ο ΕλΒεν να φτιάξει εισόδους επιβίβασης για το Α380…..

Ναι ρε, το Λονδίνο είναι ο ομφαλός του ξεριζωμένου βλαχοελληνισμού, σε πειράζει; :P