8pnvos

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ta sebi mou pros tis ikogenies ton thimaton.

alla edo pera den yparhoun ypefthinoi: ena atihima eitan. toulahiston etsi to diabazo.

Kapoios prepei va tous eipe va avebasouve to kovtapi tns snmaias, kai dev fpovtise va eidopoinsei tn DEH va kleisei to peuma gia mepika lepta... Kavovika o dioikntns prepei va faei koupema... Akoma kai stn mpavavia...

....me 5 oikogeneies pou ekanan megali Paraskevi me ta paidia tous nekra, na to x*sw kai to e8niko symvolo kai to e8niko fronima. Prosfata apoly8ika ki egw,kai einai akoma nwpes oi mnimes gia to poso xalaroi einai oi kanones asfaleias ston strato...RIP gia ta pallikaria,katares stous ypey8ynous...

Pes ta re seven4seven.....

Na pane na kanoun epaggelmatioko to strateyma kairos einai na stamathsoume na 8rhnoume kai allous nekrous.....

seven4seven":2d160ojv said:
kai einai akoma nwpes oi mnimes gia to poso xalaroi einai oi kanones asfaleias ston strato...

Basika, otav nmouva mauposkoufns priv apo 8 xpovia, ta pragmatza ntave diafopetika.. Alla isws epeidn ws 'maupoi' dev eimastav 'xuma' opws oi alloi. Ekei ka8e evas ba8moforos eixe tnv eu8uvn tou. (PS: 8n EMA)

seven4seven":2d160ojv said:
RIP gia ta pallikaria,katares stous ypey8ynous...

Dustuxws sto mellov 8a 8pnvnsoume kai alla palnkaria pou 8'afnsouve tnv teleutaia tous pvon gia tnv megistn mntera... :(

Makedona,egw exw dei apo konta paidia tis 5hs EMA stin Kypro (se askiseis synergasias) kai itan oso xyma imastan ki emeis...Mi sou pw oti emeis (ELDYK) imastan pio "organwmenoi" apo ekeinous....
Ti na leme kyrioi,to provlima ayto 8a ly8ei mono me rizikes allages...oxi me kana-dyo ksilwmata ypsilova8mwn.....Eidwmen...

File goldfish basika me apogonteueis, alla afnvw to 8ema edw, giati eimaste ndn 0ff

simfono

goldfish":334i0nfw said:
Sk..a stous stratous olou tou kosmou :evil:

simfono file mou me ayto pou grafeis ALLA anoigis mia olokliri kouventa se sxesi me exousies kai mesa katastolis -aprosanatolismou.........ktl

To epi8imito 8a itan oi enoploi sximatismoi na leitourgoun yia to Laiko simferon kai oxi yia skopous ........allous.Koita dipla sou ta yeitonakia mas.......ti les einai toso a8oa?ti prepei na kanoume na katargisoume to enoplo kommati mas......to strato diladi.......h na ton veltiosoume se sxesi nootropies kai logikes pou einai aparadextes kai kata kairous exoume ipoferei apo ayton...........fantazome katalavenete.....ektos kai an tin eptaetia ......kai eseis diavazate opos kai o episkopos tis a8inas.............Alla 8imi8ite kai ta eph toy stratoy kai laoy.............tin antistasi tou........

AS eimaste pio reallistes kai na frontizoume to e8niko simferon -De milo me kammia dosi e8nikismou-

eyxaristo

maxim