Αγαπητέ gioannis 13 ζητώ συγγνώμη αν και δεν υπερέβην τα εσκαμμένα, ο Σεβασμός όμως πρέπει να είναι αμφίπλευρος με πολιτισμένη και αντικειμενικά πολύπλευρη κατά το δυνατόν αποδοχή και όχι αυθαίρετη και κοινωνικά ταξική η οποία ατυχώς διακρίνει τους Δηθεν-ηστές σουρουκλεμέδες της υπερσύγχρονης εποχής μας “ του να΄χαμε να λέγαμε”!
Αυτό με παραπέμπει στην λαϊκή ρήση της Άντζελας: θα σέβεστε
Να σεβαστείς και να αποδεχτείς τι ακριβώς;
Κάποιον που δεν νιώθει ή κάποιον που διακαώς θέλει την προσοχή των παρισταμένων; Ότι αυτό είναι για αυτό το φόρουμ!
Επίσης τα:
Συγνώμη αν
Συγνώμη αλλά
Είναι ο ορισμός του να είχαμε να λέγαμε.
Το να θέλεις να κάτσεις σε μια γωνιά σε ένα lounge και να χαλαρώσεις, να τσιμπήσεις κάτι πριν από την πτήση που ένας θεός ξέρει τι μπορεί να έχεις να αντιμετωπίσεις μετά, σε κάνει σουρουκλεμέ;
Αυτός που δίνει παράσταση οχλαγωγίας, θεωρώντας ότι οι παριστάμενοι είναι κάτι κομπάρσοι ή θεατές δηλαδή τι είναι;
Το ότι μπορεί να έχουν βρεθεί σε ένα lounge μεθυσμένοι κλπ δεν αναιρεί αυτό που λέει ο stefan αλλά το επιβεβαιώνει.
Επίσης αυτό το ενώ εμείς εδώ είμαστε καθαροί (εξ όψεως), όχι σαν τους ξένοι, τι φάση ας πούμε;
Το argument ποιο είναι; είμαι απολίτιστος, αλλά είμαι καθαρός, γιατί έκανα μπάνιο;
Επίσης το σχόλιο του stefanv σου φάνηκε δηκτικό και απάντησες ως θιγμένος με ένα σχόλιο για οβελιστήρια και μπίρες;
Πώς δεν του είπες κιόλας, κοιτά τι με ανάγκασες να πω δηλαδή.
Ευχαριστώ τον Aakunz γιατί μου θύμισε την παροιμία που προσπαθούσα να θυμηθώ χτες και ευκαιρίας δοθείσης θα κλείσω και εγώ με με την λαϊκή ρύση: αλλού βαρούν τα τούμπανα και αλλού χορεύει η νύφη.
Να πούμε και καμιά … δεν πειράζει, αλλά να λέμε και καμία κανονική συγγνώμη μετά και κυρίως σε αυτόν που προσβάλαμε.