Aegean Lounge

• Thread starter Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ξέρεις? Υπάρχει και κάτι που ονομάζεται σεβασμός, και ειδικά σε τέτοιους χώρους, που θεωρητικά υπάρχει ένα επίπεδο, έπρεπε να είναι αυτονόητο και όχι η νοοτροπία του μπαλάκια ή του ξέρεις ποιος είμαι εγώ?, δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης και δεν θέλω να βγούμε οφτοπικ, έτσι γιατί η απάντηση σου ήταν προκλητική, ΣΕΒΑΣΜΌΣ σε κάθε τι.

Last edited by a moderator:
Αγαπητέ gioannis 13 ζητώ συγγνώμη αν και δεν υπερέβην τα εσκαμμένα, ο Σεβασμός όμως πρέπει να είναι αμφίπλευρος με πολιτισμένη και αντικειμενικά πολύπλευρη κατά το δυνατόν αποδοχή και όχι αυθαίρετη και κοινωνικά ταξική η οποία ατυχώς διακρίνει τους Δηθεν-ηστές σουρουκλεμέδες της υπερσύγχρονης εποχής μας “ του να΄χαμε να λέγαμε”!

Οι Τούρκοι έχουν μία υπέροχη παροιμία για αυτές τις περιπτώσεις:

Όταν το βόδι μπαίνει στο παλάτι, δε γίνεται βασιλιάς. Όμως το παλάτι γίνεται σταύλος.
Öküz saraya çıkınca kral olmaz. Ama saray ahır olur.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη των αρμοδίων της Α3 η παραπάνω δηκτικότατη παρατήρηση του Διακεκριμένου επιβάτη κ stefanv και των μετ’ αυτού συμφωνούντων έτερων κ. Μελών με παρωπίδες, οι οποίοι δεν έχουν παρατηρήσει σε άλλα διεθνή α/δ απανταχού, όλους τους πολιτισμένους βρωμιάρηδες τύφλα στο μεθύσι σε ίδιους Διακεκριμένους χώρους κι όχι μόνο, ούτως ώστε να φροντίσουν στην επόμενη αναβάθμιση του intra lounge, να δημιουργήσουν και ένα χώρο Διακεκριμένης φροντίδας στα πρότυπα Οβελιστηρίου Πλατείας Λαού Λαμίας + Μαύρης Μπύρας Αταλάντης, εκτός από τσίπουρο, για τους μεσήλικες με κοιλιά …..και γεύματα/ποτά 3* michelin για τους πολιτισμένους συμπατριώτες μας, τι άλλες αεροπορικές μπούρδες θα διαβάσουμε στο Φόρουμ;;;;;;;;;;;;
Περιέγραψα αυτο που είδα και που βλέπω συνήθως. Τίποτα παραπάνω. Αν τα σχόλια κάποιου που χρησιμοποιεί μια υπηρεσία τα θεωρείς μπούρδες οκ, καλα να περνάς στο intra lounge.
Και ναι, καποιος που σέβεται τους υπολοιπους μπορεί να λέγεται πολιτισμένος.
Τελος μίλησα ξεκάθαρα για το intra lounge της Α3 στο Ελευθεριος Βενιζέλος της Αθήνας, για όσους δεν κατάλαβαν.

Είναι και αυτο που λέμε, ο ανθρωπος θα φύγει απο το χωριό αλλά το χωριό απο τον άνθρωπο ποτε. (σε συνεχεια με παροιμίες κατα του aakunz) :mrgreen:

Στατιστικά να το πάρουμε στα 100 άτομα, οι 2-3 (το μινιμουμ) να είναι ταλιμπαν, χαλάει η πιάτσα και φαίνεται η διαφορά.

Αγαπητέ gioannis 13 ζητώ συγγνώμη αν και δεν υπερέβην τα εσκαμμένα, ο Σεβασμός όμως πρέπει να είναι αμφίπλευρος με πολιτισμένη και αντικειμενικά πολύπλευρη κατά το δυνατόν αποδοχή και όχι αυθαίρετη και κοινωνικά ταξική η οποία ατυχώς διακρίνει τους Δηθεν-ηστές σουρουκλεμέδες της υπερσύγχρονης εποχής μας “ του να΄χαμε να λέγαμε”!

Αυτό με παραπέμπει στην λαϊκή ρήση της Άντζελας: θα σέβεστε :mrgreen:

Να σεβαστείς και να αποδεχτείς τι ακριβώς;
Κάποιον που δεν νιώθει ή κάποιον που διακαώς θέλει την προσοχή των παρισταμένων; Ότι αυτό είναι για αυτό το φόρουμ!

Επίσης τα:
Συγνώμη αν
Συγνώμη αλλά
Είναι ο ορισμός του να είχαμε να λέγαμε.

Το να θέλεις να κάτσεις σε μια γωνιά σε ένα lounge και να χαλαρώσεις, να τσιμπήσεις κάτι πριν από την πτήση που ένας θεός ξέρει τι μπορεί να έχεις να αντιμετωπίσεις μετά, σε κάνει σουρουκλεμέ;

Αυτός που δίνει παράσταση οχλαγωγίας, θεωρώντας ότι οι παριστάμενοι είναι κάτι κομπάρσοι ή θεατές δηλαδή τι είναι;

Το ότι μπορεί να έχουν βρεθεί σε ένα lounge μεθυσμένοι κλπ δεν αναιρεί αυτό που λέει ο stefan αλλά το επιβεβαιώνει.

Επίσης αυτό το ενώ εμείς εδώ είμαστε καθαροί (εξ όψεως), όχι σαν τους ξένοι, τι φάση ας πούμε;

Το argument ποιο είναι; είμαι απολίτιστος, αλλά είμαι καθαρός, γιατί έκανα μπάνιο;

Επίσης το σχόλιο του stefanv σου φάνηκε δηκτικό και απάντησες ως θιγμένος με ένα σχόλιο για οβελιστήρια και μπίρες;
Πώς δεν του είπες κιόλας, κοιτά τι με ανάγκασες να πω δηλαδή.

Ευχαριστώ τον Aakunz γιατί μου θύμισε την παροιμία που προσπαθούσα να θυμηθώ χτες και ευκαιρίας δοθείσης θα κλείσω και εγώ με με την λαϊκή ρύση: αλλού βαρούν τα τούμπανα και αλλού χορεύει η νύφη.

Να πούμε και καμιά … δεν πειράζει, αλλά να λέμε και καμία κανονική συγγνώμη μετά και κυρίως σε αυτόν που προσβάλαμε.

Αγαπητέ μου κ. nick7488 ίσως να φαίνεται ότι έχομε διαφορετικές απόψεις καθόσον το θέμα που συζητάμε πιθανώς να αποκλίνει ένεκα πολιτισμικών και κοινωνικών καταβολών της χρονολογικής μας γενιάς προέλευσης, οπότε ίσως αυτός να είναι ένας εμφανής λόγος διαφοράς των μεταξύ μας απόψεων ( εικονικός θα έλεγα ), διότι εγώ είμαι της γενιάς Τσάρτζανου και γράφω τη “ Συγγνώμη” με Δύο (γγ), ενώ εσύ του Μπαμπινιώτη και τη γράφεις με Ένα (γ), σωστοί όμως και οι Δυο μας οπότε επί της ουσίας ίσως με αναλυτικότερη ζωντανή κουβέντα καφέ να συμφωνούσαμε και να τα βρίσκαμε!

να πω και εγώ ότι με βάση την μικρή προσωπική μου εμπειρία, στο intra lounge της Aegean έχω δει κι εγώ συμπεριφορές που θεωρώ απλά απαράδεκτες.

-Δεν θεωρώ ότι είναι ταξικό το ζήτημα. Οι απαράδεκτες συμπεριφορές που έχω δει είναι και από απλοϊκά ντυμένους και από "κουστουμάτους" (αναφέρομαι στο ντύσιμο ίσως λίγο παρασυρμένος από τα στερεότυπα καθως είναι κάτι που φαίνεται, αν και μπορεί κανείς να γνωρίζει το κοινωνικό υπόβαθρο του καθενός).

-Τι εννοώ απαράδεκτες συμπεριφορές που έχω δει:
να απευθύνονται στο προσωπικό με πολύ απότομο τόνο, να κάθονται με τα πόδια στο διπλανό κάθισμα, να δημιουργούν οχλαγωγία σαν να βρίσκονται σε γήπεδο, να αφήνουν τα παιδιά να πετούν τριγύρω φαγητό και να μην πηγαίνουν να το μαζέψουν, να γεμίζουν την τσάντα τους εδέσματα για να τα πάρουν στο σπίτι/ταξίδι, να κάνουν την τουαλέτα στάβλο.
Προσωπικά θεωρώ επίσης κακή συμπεριφορά και το να παίρνουν από τον μπουφέ τεράστιες ποσότητες φαγητού που προφανώς δεν μπορούν να καταναλώσουν και οι οποίες θα πεταχτούν.

-Δεν έτυχε να δω παρόμοιες συμπεριφορές σε lounges του εξωτερικού αλλά, έχω πολύ περιορισμένη εμπειρία εκεί (βασικά μόνο Γερμανία και Ισπανία αν θυμάμαι καλά).

Προσωπικά τις περισσότερες φορές που έχω χρησιμοποιήσει το lounge είναι είτε 4:00-6:00 (μετά από άφιξη πολύ αργά το βράδυ και έχοντας πολύ πρωινή πτήση) είτε πρωινές ώρες πριν από μεγάλο ταξίδι. Συνεπώς το ιδανικό περιβάλλον για εμένα είναι ένα ησυχο περιβάλλον...:)

Να κλείσω λέγοντας ότι από πλευράς design, εδεσμάτων, εξυπηρέτησης βρίσκω πολύ καλό το Aegean lounge.

Τι να πω...Εγώ πάλι όσες φορές πήγα στο lounge στη Θεσσαλονίκη ήταν πολύ ήρεμα τα πράγματα, παρότι ήταν γεμάτο και δεν έχω παρατηρήσει τέτοιες συμπεριφορές, ούτε αγένεια προς το προσωπικό, και πάω πολύ συχνά γιατί ως gold προτιμώ λίγο ησυχία αν γίνεται..Βέβαια δεν είναι κάνα τεράστιο lounge, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την συμπεριφορά των ανθρώπων..Η αλήθεια είναι πάντως ότι στο τελευταίο μου πέρασμα από της Αθήνας πριν λίγες βδομάδες, γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος και δεν βρίσκαμε να κάτσουμε ..Είχα και μια συνάδελφο Silver που μας άφησαν.... χαριστικά λέει να μπει γιατί και στο διπλανό της Goldair ήταν φισκα( Τι χαζομάρα αφού εγώ ως gold δικαιούμαι και guest)...Είχε πράγματι πολύ οχλαγωγία, το προσωπικό έτρεχε πάνω κάτω να προλάβει να γεμίσει, να καθαρίσει κτλ..Κάτι άλλο δεν είδα...Μήπως πρέπει ή Α3 να επεκτείνει το lounge της το intra? Είναι στα σχέδια τώρα με την επέκταση των τέρμιναλ;

Εννοείται πως είναι, όλα τα lounge θα μετακινηθούν σε νέους μεγαλύτερους χώρους όπως έγινε και στην έξτρα. Απλά μιλάμε για 2028-9 και βλέπουμε εφόσον ξεκινήσουν τα έργα Ιανουάριο