Aegean Lounge

• Thread starter Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ξέρεις? Υπάρχει και κάτι που ονομάζεται σεβασμός, και ειδικά σε τέτοιους χώρους, που θεωρητικά υπάρχει ένα επίπεδο, έπρεπε να είναι αυτονόητο και όχι η νοοτροπία του μπαλάκια ή του ξέρεις ποιος είμαι εγώ?, δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης και δεν θέλω να βγούμε οφτοπικ, έτσι γιατί η απάντηση σου ήταν προκλητική, ΣΕΒΑΣΜΌΣ σε κάθε τι.

Last edited by a moderator:
Αγαπητέ gioannis 13 ζητώ συγγνώμη αν και δεν υπερέβην τα εσκαμμένα, ο Σεβασμός όμως πρέπει να είναι αμφίπλευρος με πολιτισμένη και αντικειμενικά πολύπλευρη κατά το δυνατόν αποδοχή και όχι αυθαίρετη και κοινωνικά ταξική η οποία ατυχώς διακρίνει τους Δηθεν-ηστές σουρουκλεμέδες της υπερσύγχρονης εποχής μας “ του να΄χαμε να λέγαμε”!

Οι Τούρκοι έχουν μία υπέροχη παροιμία για αυτές τις περιπτώσεις:

Όταν το βόδι μπαίνει στο παλάτι, δε γίνεται βασιλιάς. Όμως το παλάτι γίνεται σταύλος.
Öküz saraya çıkınca kral olmaz. Ama saray ahır olur.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη των αρμοδίων της Α3 η παραπάνω δηκτικότατη παρατήρηση του Διακεκριμένου επιβάτη κ stefanv και των μετ’ αυτού συμφωνούντων έτερων κ. Μελών με παρωπίδες, οι οποίοι δεν έχουν παρατηρήσει σε άλλα διεθνή α/δ απανταχού, όλους τους πολιτισμένους βρωμιάρηδες τύφλα στο μεθύσι σε ίδιους Διακεκριμένους χώρους κι όχι μόνο, ούτως ώστε να φροντίσουν στην επόμενη αναβάθμιση του intra lounge, να δημιουργήσουν και ένα χώρο Διακεκριμένης φροντίδας στα πρότυπα Οβελιστηρίου Πλατείας Λαού Λαμίας + Μαύρης Μπύρας Αταλάντης, εκτός από τσίπουρο, για τους μεσήλικες με κοιλιά …..και γεύματα/ποτά 3* michelin για τους πολιτισμένους συμπατριώτες μας, τι άλλες αεροπορικές μπούρδες θα διαβάσουμε στο Φόρουμ;;;;;;;;;;;;
Περιέγραψα αυτο που είδα και που βλέπω συνήθως. Τίποτα παραπάνω. Αν τα σχόλια κάποιου που χρησιμοποιεί μια υπηρεσία τα θεωρείς μπούρδες οκ, καλα να περνάς στο intra lounge.
Και ναι, καποιος που σέβεται τους υπολοιπους μπορεί να λέγεται πολιτισμένος.
Τελος μίλησα ξεκάθαρα για το intra lounge της Α3 στο Ελευθεριος Βενιζέλος της Αθήνας, για όσους δεν κατάλαβαν.