A Honeymoon Downunder

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μπορεί να γιορτάζεις, μπορεί να έχεις ρεπό αλλά έχεις να γράψεις και συνέχεια :D

Άσ' τον λίγο τον άνθρωπο. Είναι και δευτεροετής σήμερα :D .
Με την ησυχία σου αγόρι μου και με τις ευχές μου τα κακά να πάνε και να μην ξανάρθουν. :wink:

Αγαπητέ seven4seven, είθε τα 56άρια seven7seven να δίνουν στα ταξιδιάρικα κουφέτα σας μίλια ικανά να σας ταξιδεύουν μακρυά από μαύρες σκέψεις. Είθε η οικογένειά σου να δέχεται πάντα τις απολαύσεις των καμερών για την απόλυτη ψυχαγωγία σας και τα ευρώ των προϊόντων καλοπισμού να σας δώσουν όμορφα και γερά τέκνα. Για να ισοσκελίσουν την μαύρη σας ταξιδιωτική ψυχή.

δικός σου

με αναγκαζεις να κανω τζοιν στο φορουμ και να βρω και γκρικ σαπορτ για το πεεσεε :twisted:
που πηγε το υπολοιπο ρεπορτο οεο???

Ευχουλες για βιον ανθοσπαρτον και τζετλαγκιασμενον :great:

Κάποιος τεμπελιάζει και δεν γράφει το ριπορτ του..... :rant:

Ένας χρόνος πέρασε αγαπητέ κι ακόμα περιμένουμε την εταιρία θρυλο. Αρκετά ρεμπέλεψες, ΚΑΤΣΕ ΓΡΑΨΕ. Αλλοι ετοιμαζονται για ΝΖ κι εσυ που πήγες ακόμα να μας τα πεις.

Μήπως δεν είναι επίκαιρο πια;
Ξέρω και εγώ, μπορεί να επανέλθει με τριπ ριπόρτ "A Divorce up in Greece" :wink: :mrgreen:

Άλλωστε ο seven4seven το δήλωσε εμμέσως , πλην σαφώς:

seven4seven":2jbn63i3 said:
«εχετε ερθει προσφατα σε επαφη με καποιο ζωο?» «Οχι, με την προβατινα εχουμε διακοψει εδω και καιρο, και τωρα ειμαι παντρεμενος και σοβαρος ανθρωπος»

Λέτε να επανέκαμψε η προβατίνα;;; :D

ΟΚ, τρέχω να κρυφτώ ΤΩΡΑ! :shock:

Κορυφαία περιγραφή αγαπητέ, και εγώ στο trip που περιγράφω ATH-DXB νιόπαντρος ήμουν και στην επιστροφή μας έβαλαν χωριστά
με τη γυναίκα αλλά του Έλληνα ο τράχηλος δε μασάει και άλλαξα!