A3 DUS - KVA - DUS & OA KVA - ATH - KVA (και όποιος αντέξει)

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
apapapa !!! kai i Heidi Klum na nate den tha tin eperna: tetia trelara gia pethera me kamia kybernisi den tha thela. Ase pou i koroula eitan "ligo ongodis" toulahiston stis foto pou mou edikse.

Nai, einai alithia o fakos tis cameras prosthetei toulaxiston 10kg. :lol: :lol: :lol:

re paidia, ti :5: sou leei peri foto? apo pote apagorevetai i fotografisi entos el. venizelos? einai neo "olympiako" guideline afto, i aplos i "kopela" den ixere ti tis ginete?

anyway, congrats gia to trip report.

Stis 12/7, amesws meta tin epistrofi mou apo STR, kai meta apo "diadikastikes aproseksies", piga stis plirofories kai zitisa na se eidopoiisoun Aki oti imoun ekei. Den eixe dwsei open gate. Oi anakoinwseis itan telika gia tin... kuria Mixailidou :roll: Ma kala lew, den boreite na metaferete me ena aplo tilefwno duo lekseis aples? Mou zitisan sugnwmi kai ksanadikimasan. Me idiaiteri sxolastikotita anakoinwsan pali ka Mixailidou. Kapou ekei tous eipa na xarisoun tous mis8ous stous stin Unicef kai tin ekana. :evil:
next time...

Δε το πιστεύω... Το άκουσα το κα. Μιχαηλίδης (έτσι είπαν... κα. Μιχαηλίδης), αλλά δεν το έδωσα σημασία γιατί ακριβώς έλεγα κα. Δεν είχα περάσει ακόμη, μόλις είχα βγει από την ... τουαλέτα του ΑΙΑ :lol: Μάλιστα είπα προς στιγμήν να πάω, αλλά το άφησα. Ε! λέω, δεν είναι δυνατόν θα ξέρουν ότι είμαι κύριος και όχι κυρία... :stupid:

Να το ήξερα ότι ήσουν εσύ... πω πω... :wall: :wall: :wall: :wall:

webmaster":3rtz9c52 said:
«Απαγορεύεται η φωτογράφηση στο αεροδρόμιο!!!»
Εγώ, πάλι, την τελευταία φορά που μου το είπαν αυτό σε αεροπλάνο, συγκράτησα τα νεύρα μου (δεν ξέρω αν έβγαιναν καπνοί από τα αυτιά ή αν κατάφερα να το συγκρατήσω και αυτό) και εξήγησα στην κοπέλα ότι η φωτογράφηση απαγορεύεται σε συγκεκριμένα ελληνικά αεροδρόμια (της τα ανέφερα κιόλας) και επιτρέπεται σε όλα τα υπόλοιπα. Αν ήθελε, ας μη με πίστευε... Όχι τίποτε άλλο, για να μην την ξαναπετύχω σε καμιά πτήση και με ξενερώσει πάλι...

Ωραίο το πολλαπλό report, master, αλλά στο θέμα του φαγητού δε θα συμφωνήσω... Ο δίσκος της φωτογραφίας (στο δικό μου ταξίδι) ήταν ο ορισμός του "σερβίρουμε και φαγητό για να μη βαρεθείτε, για να μείνετε στις θέσεις σας και να μη μας εμποδίζετε στους διαδρόμους και για να σας κρατάμε μπουκωμένους ώστε να μην παραπονιέστε για το παραμικρό". Εκτός αν στο δικό σου δίσκο δεν είχαν ξεχάσει να βράσουν τις πατάτες... :D

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, την επόμενη φορά που θα έρθεις Αθήνα (εύχομαι σύντομα), ελπίζω να σε δούμε και εμείς οι υπόλοιποι που τότε είμασταν...στη Γερμανία :!:

Καλά ταξίδια :wink: