A330 anti A340

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
για παράδειγμα: μιλάμε για αντικατάσταση των 3 Α300 της ΟΑ σε μια συζήτηση του 2003, και ξαφνικά μετά από 3μιση χρόνια και αφού έχουν γίνει οι αλλαγές στο στόλο και έχουν μεσολαβήσει ένα σωρό πράγματα με την ΟΑ, κάποιος ποστάρει το εξής
CONFIG2":2vnvey83 said:
Ενα νοικιασμενο εμεινε! Τα "δικα" μας, πουληθηκαν προπερσυ!

Εγώ συμφωνω μαζι σου oat_student ότι ο καθένας το κρίνει διαφορετικά. Και τρανό παράδειγμα το παραπάνω. Αυτό τι σημαίνει? Ότι είναι και σωστό? Το ότι τα θέματα είναι ανοικτα δε σημαίνει ότι κάποιος που μπηκε σήμερα στο φορουμ θα αρχίσει να απαντάει σε όλα επειδή το κρίνει αυτός σωστό. Και μου κάνει εντύπωση που το θεωρείς "λογικό" ένα νέο μέλος να γράφει όπου νομίζει, ετεροχρονισμένα, επειδή δεν ήταν στο φόρουμ πριν 3 χρόνια! Τι να το κάνω αν ένα νέο μέλος απαντήσει σε ένα post του 2001 σχετικά με τα δρομολόγια των Dornier που έχουν σταματήσει πτήσεις απο το 2002 ή σε ένα θέμα σχετικά με την άφιξη του "νέου" 757 της Greece Airways το οποίο έχει αποχωρήσει απο το στόλο της εταιρείας απο πρόπερσι.
Επειδή λοιπόν δεν έχουν όλοι την ίδια αντίληψη αν κάτι είναι ετεροχρονισμένο ή όχι, υπάρχουν οι συντονιστές οι οποίοι έκαναν και τις τελευταίες παρατηρήσεις. Ορισμένα θέματα όμως δε χρειάζονται και πολύ σκέψη για να καταλάβεις ότι είσαι εκτός χρόνου.
Αν εσύ oat_student θεωρείς ότι το post του εν λόγω μέλους είναι σωστά τοποθετημένο, δυστυχώς είσαι κι εσύ εκτός χρόνου.
Και για να τελειώσουμε με το off topic, αν συμβεί παρόμοιο περιστατικό ή θα γίνεται παρατήρηση ή θα σβήνεται το post (ότι δηλαδή γίνεται μέχρι τώρα σε αντίστοιχες περιπτώσεις).

oat_student":3izyg1ka said:
πχ ο CONFIG2 ειναι καινουργιος στο forum και λογικο ειναι οτι καθεται και διαβαζει ολα τα θεματα(ασχετα το ποτε συζητηθηκαν) και λεει τη γνωμη του αναγκαστικα ετεροχρονισμενα..

Είναι απλό... μην το παιδεύουμε. Βρίσκουμε ένα topic, κοιτάμε πρώτα τις ημερομηνίες που γράφτηκαν τα post, και αν παρoλ' αυτά θέλουμε να πούμε κάτι, το λέμε.

Στη περίπτωση του CONFIG2 είναι προφανές ότι δεν πρόσεξε την ημερομηνία των post, πράγμα λογικό -αν γίνει μια φορά- για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος μ' ένα forum και τη μορφή του... :roll:

Είναι απλό... μην το παιδεύουμε. Βρίσκουμε ένα topic, κοιτάμε πρώτα τις ημερομηνίες που γράφτηκαν τα post, και αν παρoλ’ αυτά θέλουμε να πούμε κάτι, το λέμε.

Συμφωνω μαζι σου Χρηστο.Ετσι πρεπει να γινεται. :great:

GP707":1gtiy25x said:
Τι να το κάνω αν ένα νέο μέλος απαντήσει σε ένα post του 2001 σχετικά με τα δρομολόγια των Dornier που έχουν σταματήσει πτήσεις απο το 2002 ή σε ένα θέμα σχετικά με την άφιξη του "νέου" 757 της Greece Airways το οποίο έχει αποχωρήσει απο το στόλο της εταιρείας απο πρόπερσι.
Αν θέλετε και τη γνώμη ενός "παλιού" μέλους, προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτε κακό στο να "ξεθάβεται" ένα παλιό θέμα, εφόσον αυτός που γράφει έχει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια να προσθέσει στα όσα είχαν γραφτεί παλιότερα. Αν τα παλιά κλειδωθούν, αυτή η δυνατότητα θα χαθεί. Αυτή άλλωστε είναι και η χρησιμότητα ενός φόρουμ έναντι του chat. Στο κάτω κάτω και μια λεπτομέρεια για ένα π.χ. 757 που πλέον έχει φύγει από το στόλο, εξακολουθεί να αποτελεί κομμάτι αεροπορικής ιστορίας. Οπότε, μάλλον θα συμφωνήσω με την προσέγγιση xristou.

aas59,
Παραθετω αυτο που ανεφερες.
Δηλ. φταίει η «πολιτική μούρη» του ΥΜΕ σήμερα ή υπάρχει κάτι …. Πιο παλιό???

Σαφεστατα! Που ζεις? Οσα χρονια ειμαι στο "συστημα", οι αποφασεις παιρνονται απο το ΥΜΕ (κατοπιν κυβερνητικης "εντολης").
Απο ΚΑΘΕ κυβερνηση....αν ειμαι κατανοητος.

Στο αλλο θεμα της "ετεροχρονιμενης απαντησης", ασχοληθηκε το παρον, τοσο πολυ! Καλα, ενα "λαθος" εγινε! Δεν προσεξα την ημερομηνια....πρωτης δημοσιευσης.
Στο κατω-κατω της γραφης, τα "forum" υπαρχουν, για να περναμε πρωτα την ωρα μας ευχαριστα, δευτερον να επικοινωνουμε, τριτον να μαθαινουμε κατι απο καποιους που τυχαινει να ξερουν κατι περισσοτερο, τεταρτον να ανταλλασουμε αποψεις, κλπ, κλπ...

Προς τον administrator.
Δεν θα το ξανακανω, και θα ειμαι πιο προσεκτικος, next time.

CONFIG2":1dbhnw8m said:
aas59,
Παραθετω αυτο που ανεφερες.
Δηλ. φταίει η «πολιτική μούρη» του ΥΜΕ σήμερα ή υπάρχει κάτι …. Πιο παλιό???

Σαφεστατα! Που ζεις? Οσα χρονια ειμαι στο "συστημα", οι αποφασεις παιρνονται απο το ΥΜΕ (κατοπιν κυβερνητικης "εντολης").
Απο ΚΑΘΕ κυβερνηση....αν ειμαι κατανοητος.

'Aντε να παιδευτώ για να γίνω πιο κατανοητός (;) GP)

CONFIG2, εσύ καταλαβαίνεις τι γραφεις? Δεν θέλω να σου επιτεθώ, αλλα στο τέλος της πρότασης σου αναιρείς την αρχή της, στην οποια μάλιστα προσβάλεις και ένα άλλο μέλος! Του λες στην ουσία ότι δεν έχει αίσθηση του χώρου και (έμμεσα) και χρόνου. Εσύ, κατανοείς αυτά που γραφεις στο post σου? Γιατί στην ουσία προσβάλεις τον ένα: "Σαφεστατα! Που ζεις?" και μετά στην ουσία του δίνεις δίκιο σε αυτό που είπε ο ίδιος πιο πριν! Με αλλα λόγια: ξέρεις τι θέλεις? Ο aas59 έκανε το "λάθος" να διατυπώσει την πρόταση του πολύ "πολιτικά". Απότι φαίνεται είναι παραπάνω από το σημείο ζεύξης τμημάτων του εγκεφαλου μερικών εδώ μέσα (ναι τα έχω πάρει ελαφρώς γιατί παρακολουθώ μερικούς πως κινούνται και τι γράφουνε, αλλα κυρίως ΠΩΣ το γράφουνε! Δεν ανήκω στο team των mods οποτε μου "επιτρέπεται" να πω την άποψη μου ανοιχτά, και πάντα το έχω κάνει (τα μέλη που είναι εδώ και αρκετό καιρό - επίτηδες δε λέω "οι παλιοί" :P - μπορούνε να το επιβεβαιώσουνε) Το έχω κλείσει σε αρκετά post σου φίλτατε CONFIG2 αλλα τα πάντα έχουνε όρια!

Δεν μπορείς να λες ότι ο άλλος τα "έχει χάσει" γιατί εσύ δεν πιάνεις το νόημα των όσων γραφει!!!

AYTAAAAAAAAAAAA.... :mrgreen:

Οποιος έχει όρεξη για κουβέντα, τότε με PM, αρκετά ασελγήσαμε με τα εκτος θέματος στο τοπικ αυτό!!!!

Eτσι ομως δεν αποφευγονται τα ανοιγματα ομοιων θεματων? Κανουμε search πρωτα σε παλιοτερα και αμα ειναι παραπλησιο αυτο που θελουμε να γραψουμε, συνεχιζουμε...

makedon.
Δεν απαντησα σε εσενα. Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα.
Ασε τον ιδιο να απαντησει. Αυτος σιγουρα θα καταλαβε τι εννοουσα.

makedonas said:
CONFIG2 said:
aas59,
φαίνεται είναι παραπάνω από το σημείο ζεύξης τμημάτων του εγκεφαλου μερικών εδώ μέσα

μην χρησιμοποιείς την ιατρική ορολογία αν δεν την ξέρεις καλά...
Ο CONFIG2 ήταν κατανοητός και δεν υπονόμευσε κανέναν
Κάποια εκφράσεις είναι σχήμα λόγου....

gioair":3blm97o6 said:
makedonas":3blm97o6 said:
CONFIG2":3blm97o6 said:
aas59,
φαίνεται είναι παραπάνω από το σημείο ζεύξης τμημάτων του εγκεφαλου μερικών εδώ μέσα

μην χρησιμοποιείς την ιατρική ορολογία αν δεν την ξέρεις καλά...
Ο CONFIG2 ήταν κατανοητός και δεν υπονόμευσε κανέναν
Κάποια εκφράσεις είναι σχήμα λόγου....

Ας μην συνεχισουμε...διοτι δεν προκειται να "βγαλει πουθενα". Πολλες φορες, λεγονται και γραφονται "πραγματα" που ουτε ο "γραψας" δεν καταλαβαινει.
Ισως καποιοι θεωρουν εαυτους, "υπερανω ολων" η κοινως "παντογνωστες", χωρις να λαμβανουν υπόψιν την ηλικια, την πειρα στα αεροπορικα θεματα, την εμπειρια, και την αγαπη για την αεροπορια, που αντι να καθεται με τα παιδια του στο τζακι, η να πηγαινει "βουνο με τζιπ", σπαταλαει τον πολιτιμο λιγο ελευθερο χρονο του, μπροστα στο keyboard, γραφοντας τις εμπειριες του, σε ατομα που αγαπουν το αεροπλανο.
Δεν ειχα ουτε φυσικα εχω σκοπο να "πειραξω" κανεναν. Αν παρ'ελπιδα καποια γραφομενα μου, "εθιξαν" τις συνειδησεις καποιων, ζητω συγνωμη.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.