A380 της Air France εναντίον CRJ!

• Thread starter Thread starter plekkas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
το CRJ έχει ανοιχτό το Beacon που σημαίνει ότι έχει κάνει ή ετοιμάζεται να κάνει startup.αυτό σημαίνει οτι πιθανώς να είχε ήδη ξεκινήσει το push back εκείνη την ώρα και να το πήρε παραμάσκελα.αν είναι έτσι τότε μιλάμε για λάθος υπολογισμό του controller

Το αεροπλάνο ήταν σε διαδικασία στάθμευσης μετά την προσγείωση κι όχι σε φάση σταρτ απ. Πιθανόν να είχε σταματήσει πιο πριν από εκεί που έπρεπε περιμένοντας τον μάρσαλερ να του δώσει οδηγίες στάθμευσης.

Ενδιαφέρον! Όποιος και να αποδειχθέι ότι έφταιγε στο τέλος (380-CRJ-αεροδρόμιο-ελεγκτής), το 380 πήγαινε ...μαμιώντας ή μόνο εμένα μου φαίνεται;

Αυτό ακριβώς παρατήρησα και εγώ! Νομίζω ότι η ταχύτητα τροχοδρόμησης είναι σχετική υψηλή. Κατά τ'άλλα το CRJ μόλις είχε σταθμεύσει στο stand. Από 'κει και πέρα θα δείξει το πόρισμα αν δεν είχε προλάβει να ακινητοποιηθεί ακόμα ή είχε σταθμεύσει αλλά όχι σωστά ή ακόμα και αν το 380 δεν ακολουθούσε τη yellow line κατά την τροχοδρόμηση.

Οντως το 380 πηγαινε "μαλλια". Μηπως ξεκινουσε απογειωση? Υπαρχει διαδρομος τοσο κοντα σε stands στο JFK?
Επισης, το CRJ εχει οντως μολις σταθμευσει, η απλα κραταει θεση περιμενοντας καποια αλλη κινηση για να συνεχισει τροχοδρομηση?
Παντως δεν μπορω να μην θαυμασω την κατασκευη του CRJ. Με τετοια στρακα, θα περιμενε κανεις απλα να ξηλωθει το καθετο/οριζοντιο ουραιο. Οχι ομως. Ολοκληρο το αεροπλανο γυρισε σαν μοντελακι.
Αυτα να βλεπουν οι Ελληναρες που σηκωνονται ορθιοι μισο λεπτο μετα την προσγειωση μπας και βγουν πρωτοι εξω, λες και το terminal δεν θα τους περιμενει.

Στα coments του video, κάποιος παρατηρεί ότι δεν πρόκειται γιά A380 αλλά γιά 340. Το είδα 5-6 φορές και φαίνεται να έχει δίκιο....

Αυτος που εγραψε το συγκεκριμενο comment πρεπει να επισκεφτει επειγοντως οφθαλμιατρο. 380 ειναι το αεροπλανο.

Το βίντεο είναι accelerated γι αυτό φαίνεται να πηγαίνει γρήγορα το 380. Επίσης είναι παραμορφωμένο λόγω αλλαγής στο aspect ratio. Κατα τα άλλα 340 της AF δεν πάει JFK

Thange, μάλλον έχεις δίκιο. Φαίνεται από τον τύπο που περπατάει αλλά Σαρλό

παντως οσοι ηταν παροντες στο συμβαν θα χουν να λενε......
επισης, ειναι η εντυπωση μου ή η air france εξελίσσεται σε μια απο τις πιο αναξιοπιστες (μεγαλες) εταιριες στην Ευρωπη σε θεματα ασφαλειας?