Abu Dhabi-Bahrain-Doha-Kuwait-Dubai.....

• Thread starter Thread starter valentinovissi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

valentinovissi

Concorde-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RYR
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LCLK
Αυτο θα ναι το ταξιδι μου στις 13 με 15 του πρωτου μηνα του χρονου,εχω μια απορια ομως.
Το προβλημα μου ειναι η βιζα οπου για την Κυπρο ειναι διαφορετικα απο την Ελλαδα,ολες οι πολεις εκτος της τελευταιας θα εχω 4-6 ωρες για να βγω και να τους ριξω μια ματια . Το προβλημα μου ειναι στην Ντοχα του Καταρ και το Κουβειτ εχετε καποιες πληροφοριες????

Γνωριζω οτι στην Ντοχα πρεπει να μεινεις σε ξενοδοχειο η να εχεις καποιον γνωστο εκει ετσι ωστε να σου εξασφαλισει την βιζα , εγω ομως δεν εχω κανενα ,ξερει κανεις τι μπορω να κανω :?:

valentinovissi":2hnuldmt said:
Αυτο θα ναι το ταξιδι μου στις 13 με 15 Το προβλημα μου ειναι στην Ντοχα του Καταρ και το Κουβειτ εχετε καποιες πληροφοριες????

Παίζει Βίσση στον Περσικό? :lol:

Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι σαν πολλοί πέφτουν τόσοι προορισμοί για 3 μέρες!

Για το θέμα της βίζας τώρα, επειδή αρχές 2010 θα περάσω και εγώ από Κουβέιτ, ξέρω ότι η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στις χώρες της ΕΕ που μπορούν να βγάλουν απ'ευθείας στο αεροδρόμιο αμα τοι αφίξει. Συνεπώς θα πρέπει να αποτανθείς σε προξενείο του Κουβέιτ και εκεί θα σου στοιχήσει αρκετά τσουχτερά.

Άντε, καλά ξεπερδέματα!

ΥΓ: Περίεργο πάντως, θα περίμενε κανείς για τους Κύπριους να ισχύουν ευνοϊκοτερες ρυθμίσεις με διακρατικές συμφωνίες.

Και μενα με ξενιζει μια Κυπρος να μην εχει κανει μια συμφωνια με χωρες σαν αυτες οπου υπαρχουν απευθειας πτησεις και καλοκαιρι και χειμωνα,ουτε πρεσβεια να φανταστεις δεν εχουν εδω στην Κυπρο. :rant: