Aegean Airlines codeshares with Air One

• Thread starter Thread starter CaptainChris
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τώρα υπομονή 1-2 μήνες να δούμε τι θα γίνει με το στόλο.
Οι πληροφορίες μου λένε μην περίμενουμε απαραίτητα προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις.

Θετικές εξελίξεις για την Aegean :) Αν κατεβάσει Avro στη Χίο και στην Κω τότε θα "φάει" αρκετό κόσμο από την ΟΑ αφού η ΟΑ στη Χίο έχει 3χdaily με ATR αλλά και στην Κω τώρα το χειμώνα σχεδιάζει να βάλει αρκετά ATR στη θέση των B737.

Ξέρουμε αν Μιλάνο θα πάει LIN ή ΜXP?

PISTEUO POS THA PAEI MXP .
DEN NOMIZO NA PAEI LIN GIA NA XASEI PERISSOTERO KOSMO .

BEBAIA THA EKEI POU H AIR ONE KAI ALPI EAGLE PETOUN .

LETE NA PAEI MIPOS NA PAEI BERGAMO ? ( DEN EINAI TO RITO AERODROMIO THS MIL ? )

Ναι Bergamo είναι το τρίτο αεροδρόμιο αλλά είναι πάραααααααααα πολύ μακρυά (πιο μακρυά και από το Malpensa)

Πάντως ο αδελφός μου που πετάει συνέχεια για Μιλάνο (λόγω σπουδών εκεί) μου έχει πει ότι βολεύεται πιο πολύ από το Linate επειδή είναι πιο κοντά στην πόλη και γι'αυτό πολύ συχνά (αν όχι πάντα) επιλέγει την πρωϊνή της ΟΑ για Linate.

nai to mxp einai makria malista tote pou egine kai to mxp thymamai pou h a eixe polla lost aposkeuon tote kai malista elegan to ekanan oi ergates giati diamartyrontousan pou htan makria to neo aerodromio . kai fysika oi aposkeues pote den eftasan giati sto aerodromio konta eixe dasos kai ta petousan ekei .
eixan bgei kati tetoiesbromes tote .

Τις πέταγαν στο δάσος???? Τουλάχιστον στο Βενιζέλο δεν τις χάνανε στην αρχή της λειτουργίας του, ε? Απλώς αργούσαν να τις στείλουν

Πάντως τα νέα αυτά μου αρέσουν... και μιας και θα πετάξω το Σάββατο μαζί τους, ελπίζω να αυξήσουν και τις πτήσεις από Καβάλα προς εξωτερικό (τι να κάνουμε, Καβαλιώτης γαρ :lol: ). Ελπίζω πάντως να φύγουν τα Avro από την Α3, γιατί δε μου αρέσουν καθόλου, πολύ στενά μου ήρθαν... υπάρχουν άλλα regional που θα ταίριαζαν πολύ περισσότερο για το εσωτερικό δίκτυο... αναμένουμε εξελίξεις :roll:

TA AVRO??????????
GIATI KALE????

egw proswpika ta thewrw koryfaia stis ptiseis eswterikou
den tha ithela alla ATR....
piksame pia

Δε μου άρεσαν τα avro. Πολύ στενά είναι. Πιστευω υπάρχουν καλλύτερα reginal jet (τύπου Embraer ή Canadair) που θα έκαναν την ίδια δουλεία στο εσωτερικό δίκτυο της εταιρείας... αλλά αυτά είναι μάλλον γούστα :roll: