AEGEAN B737 & RJ100

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
angie":1alqos8j said:
Το ΒΒΤ θα φυγει μεχρι Απριλιο και θα αντικατασταθει με οτι καλυτερο βρεθει αλλα πιθανοτατα θα ειναι -300.
Aha! Αυτό το "ότι καλύτερο βρεθεί" με ανησυχεί λίγο... :P

angie":1alqos8j said:
Ευχαριστω για τα καλωσορισματα αν ισχυουν ακομα!
Ε, γιατιί να μην ισχύουν... Περιμένουμε ενημέρωση...

Άντε να φύγουν σιγά σιγά και το ΒΒU και το BGH και και ....σταματώ εδώ... :roll:

.και με το BGW τί θα γίνη;

Θά φύγη και αυτό;

angie":2h29epj3 said:
Λυπαμαι πολυ που θα σας απογοητευσω.Το angie ειναι ανορθογραφος αναγραμματισμος. :roll: Το ΒΒΤ θα φυγει μεχρι Απριλιο και θα αντικατασταθει με οτι καλυτερο βρεθει αλλα πιθανοτατα θα ειναι -300.Ευχαριστω για τα καλωσορισματα αν ισχυουν ακομα!

1.Τί σημαίνει "ανορθόγραφος αναγραμματισμός";

2.Αυτό το "ό,τι καλύτερο βρεθή" με ανησυχεί και εμένα.Διότι και ο κλέφτης,στο παραμύθι,γιά τον ίδιο λόγο έκλεψε την σόμπα:γιατί ήταν ό,τι καλύτερο βρήκε....

Οι "ζημιές" στο BGW έχουν αποκατασταθεί και πετάει κανονικά με την εταιρεία...εδώ και αρκετές ημέρες-εβδομάδες

Καλημερα :) Δεν ειναι αναγκη να ειμαστε καχυποπτοι συνεχεια.Το "οτι καλυτερο βρεθει" σημαινει οτι μπορει να υπαρχει διαθεσιμο -400 με τα ιδια χρηματα και στην ιδια η καλυτερη κατασταση.Ειναι αυτος λογος να ανησυχει κανεις?Αν την εταιρεια δεν την ενδιεφερε η κατασταση του αφους αλλα μονο αν ειναι φτηνο,τοτε γιατι να το αντικαταστησει?

profanws oti pio ftino "logikou xronou" leasing -400aki.
i aegean mas exei sinithisei se aytapodiktes lyseis.

PS! sorry angie, blame the Stones!
welcome again

Κι εγώ είδα το BGW. Ήταν σήμερα στο Μακεδονία κι ετοιμαζόταν να πετάξει για Λάρνακα. Επίσης τη σκάλα ανέβηκε μια ωραιοτάτη ξανθιά αεροσυνοδός! (Άσχετο, αλλά άνθρωπος είμαι και γοητεύτηκα. Να μην το πω; )

Πολυ πιθανο να ειναι καποιο -400 της Ολυμπιακης,απο αυτα που φευγουν.

angie said:
Πολυ πιθανο να ειναι καποιο -400 της Ολυμπιακης,απο αυτα που φευγουν.

Einai na min katarastei kapoios auto to hub. Se ligo oute ta aeroplana den 8a boroun na fugoun... :twisted: Mipws arxise kai kamia sunergasia en opsei idiwtikopoisis twn OA?