AEGEAN B737 & RJ100

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Tha fugei to SX-BBT kai tha erthei to SX-BKK
An kapoios den xeri to bkk einai 400 tis oa pou leigei to lease kai to pernei A3
Pikra.!!!!!

Χεχε, η τιμημένη Bangkok δεν ξεκολλάει απο τους Ελληνικούς ουρανούς... :) (Το συμπαθώ αυτό το αεροπλανάκι!)

Megali istoria auto to aeroplano. Einai to agapimeno mou apo tis OA...Psilolupamai pou allazei esti xeria, alla toulaxiston menei edw.

Ενα δεν καταλαβαινω, και δη τα σχολια μερικων εδω μεσα...

Αντι να λετε *τι καλα, τουλαχιστον θα μεινουνε στην Ελλαδα*, χτυπιεστε γιατι θα τα παρει η Α3, και θεωρειτε κατι τετοιο *πικρα*, *καταντια* και δεν ξερω εγω τι! Για σταθειτε ρε παιδια, ποια η λογικη? Δλδ τι εχει η ΟΑ που δεν εχει η Α3, η αντιστροφα? Ασε, ξερω την απαντηση, η Α3 εχει επιτυχια και κερδη, και η ΟΑ.. Ας μη το γραψω, το φορουμ το επισκεπτονται και ανηλικα παιδια!

Δεν σας καταλαβαινω... Εχετε λυσσαξει πλεον κατα της Α3 και η ολη φαση εχει αρχισει να μου σπαει τα ουμπαλα... Μερικοι εδω μεσα δεν εχουνε συνηδειτοποιησει οτι καποιες καταστασεις αλλαζουνε αναποφευκτα και μεσα σε αυτες το παγκοσμιο οικονομικο κλιμα!

:bash:

PS: sorry 4 the off, αλλα δεν αντεξα... (και παλι)

E den xreiazetai na to bapsoun kiolas, mias kai oi OA tha mas anoikoun se ligo kairo :lol:

Oops ti blepo simera efigan 2 B737-400 gia Dublin? SX-BGS, SX-BGV stis 0500 ptiseis A3804, A3806, gia service pane h ta xanoume?

latris aeroporias":1by8r2nb said:
to sx bbt tha fygei mesa martioy

Από τις 27/3 πετάει για την flyBE με reg: G-STRI :roll: Συνήθως δεν χαίρομαι όταν φεύγει κάποιο αεροσκάφος από μια ελληνική εταιρεία, αλλά σε αυτή την περίπτωση χαίρομαι γιατί το αεροσκάφος αυτό το έχω τιμήσει πάρα πολλές φορές και ήταν ένα από τα ... όχι καλύτερα της Aegean :oops:

To aeroskafos to perni i Astreus h opia tha to petaei gia tin FlyBe, wet lease.