Aegean Bonus Visa

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σε παλιότερο shop on board μια χαρά μου πίστωσαν Χ4 στο ποσό που ξόδεψα
Εγώ από ότι θυμάμαι περνούσαν την κάρτα της Α3 και έδιναν μίλια χ2, αλλά στην απόδειξη της bonus, δεν έβγαιναν πόντοι χ4 όπως πχ. στο χαρτάκι του ΑΒ ή της BP. Βεβαια μιλάμε για παλιά με την προηγούμενη aegean bonus, (οταν ήταν χωρίς συνδρομή for ever)

Άλλαξαν τα δεδομένα...

Εγώ από ότι θυμάμαι περνούσαν την κάρτα της Α3 και έδιναν μίλια χ2, αλλά στην απόδειξη της bonus, δεν έβγαιναν πόντοι χ4 όπως πχ. στο χαρτάκι του ΑΒ ή της BP. Βεβαια μιλάμε για παλιά με την προηγούμενη aegean bonus, (οταν ήταν χωρίς συνδρομή for ever)
Nαι, δεν θυμάμαι να έπαιρνες ποτέ x4 πόντους στην κάρτα της ALPHA BANK, αλλά x2 μίλια στον λογαριασμό σου στην Aegean, δίνοντας τον αριθμό miles & bonus.
Θελει πολύ πρήξιμο για να βγάλεις άκρη με τους πόντους. Πάντως δεν λέει πουθενά για αγορά εισιτηρίων. Στα benefits της πιστωτικής αναφέρει ×4 στην aegean που είναι και μεγάλος συνεργάτης και ο λόγος που δημιουργήθηκε η κάρτα
Στην ιστοσελίδα του προγράμματος Bonus της ALPHA για την Aegean αναφέρεται "Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας Alpha Bank Bonus για αγορά εισιτηρίου και συλλέξτε πόντους" 1€=4Bonus Πόντους. Αφορά όλες τις κάρτες bonus της ΑLPHA (μεταξύ των οποίων και αυτές της Aegean).
Απ' όσο έχω παρατηρήσει, δεν ισχύει μόνο για εισιτήρια, αλλά οποιαδήποτε υπηρεσία προστίθεται σε ένα εισιτήριο, όπως αποσκευές, fastpass, θέσεις. Δεν ισχύει όμως για αγορά μιλίων αναβάθμισης ή εξαργύρωσης, για αγορές on board, ή οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με εισιτήρια.
Επίσης στο θέμα που είχα (πλήρωνα συνδρομή 40 ευρώ κ τους πόντους τους μετέτρεπαν 4 προς 3) δεν έβγαλα άκρη με κανέναν, οπότε ακύρωσα την κάρτα και κάποια στιγμή θα βγάλω καινουργια.
Είχε βγει ανακοίνωση δυο μήνες πριν ότι οι κάτοχοι της παλιάς Aegean Bonus Visa θα μπορούσαν από μία συγκεκριμένη ημερομηνία και στο εξής να μετατρέπουν σε αναλογία 4:3. Και e-mail έστειλαν, και κάρτες αντικατάστασης με τη νέα έστειλαν, και μετέθεσαν μία φορά την ημερομηνία έναρξης των αλλαγών. Μέχρι τότε μπορούσες να μετατρέψεις κανονικά (4:4) τους πόντους που είχες. Αλλά οι περισσότεροι που είχαν την παλιά κάρτα, είχαν δωρεάν συνδρομή για πάντα ή συνδρομή ύψους 20€ ή 24€ με απαλλαγή για συναλλαγές άνω των 2.500€. Εφόσον πλήρωνες 40€ συνδρομή, μπορούσες να αναβαθμιστείς στη νέα, με την ίδια συνδρομή +5.000 μίλια αναβάθμισης + τα κουπόνια.

Οι τετραπλοί πόντοι από όσο θυμάμαι αφορούσαν συγκεκριμένους συνεργάτες του bonus που είχαν μάλλον δεσμευτεί γι' αυτό. Νομίζω ότι κάποιοι έδιναν διπλούς, άλλοι τετραπλούς. Πιθανόν κάποιοι και τριπλούς, πάνε χρόνια και δε μπορώ να θυμηθώ. Αν κάποιος έχει κρατήσει κάποιο διαφημιστικό ας μας πει. Πάντως συνολικά το πρόγραμμα αυτό ήταν πολύ γενναιόδωρο θα έλεγα.

Μια απλή αναζήτηση στο site της Alpha, τα λέει επακριβώς

Μεγάλοι συνεργάτες Χ4
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις Χ2

Ναι βρε παιδιά τι σημασία έχει τι προϊόν ή υπηρεσία θα αγοράσεις; Σημασία έχει ποια είναι η επιχείρηση αν είναι μεγάλος συνεργάτης ή οχι

Εγώ σας έγραψα τι αναφέρει η Τράπεζα στην ιστοσελίδα της για την Aegean. Σε κάθε συνεργάτη αναγράφεται αναλυτικά τι ισχύει. Η Aegean συμμετέχει στο πρόγραμμα Bonus για αγορές εισιτηρίων. Η Box συμμετέχει στο πρόγραμμα Bonus αποκλειστικά για συναλλαγές σε εστίαση, δηλαδή αγορά φαγητού/καφέ (και όχι σούπερ μάρκετ και συναφών), που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα από το Web ή το app του ΒOX. Η Hertz συμμετέχει μόνο για ενοικιάσεις μέσω του κέντρου κρατήσεων (+30 2106264444), ούτε με φυσική παρουσία ούτε ηλεκτρονικά. Σε άλλα προγράμματα (π.χ. GO4MORE) σε κάποιους συνεργάτες επιβραβεύονται μόνο οι συναλλαγές με φυσική παρουσία και όχι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές. Κάθε πρόγραμμα έχει τα χαρακτηριστικά του και νομίζω περαιτέρω συζήτηση είναι ατελέσφορη.
(Και έγραψα ήδη ότι οποιαδήποτε υπηρεσία προστίθεται σε ένα εισιτήριο, συμμετέχει στο 4x).

Last edited:
Το upgrade challenge δίνει 4πλασιους που δεν είναι αγορά εισιτηρίου

'Εχει όμως άμεση σχέση με το εισιτήριο αφού είναι upgrade του ίδιου του εισιτηρίου