Aegean ή Germanwings?

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

OA701

Concorde-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
---
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
KTTS
Την Α3 την ξέρω. Την Germanwings, πλήν της πρόσφατης γ@μ@της διαφήμισής της, δεν την ξέρω. Η διαφορά τιμής είναι περίπου 70-80Ε υπέρ της Α3 αλλά εξανεμίζεται αν προσθέσω Deutsche Bahn ενώ οι γερμανοί πάνε ντουγρού.

Αny help? Aξίζει το άγνωστο ή με την πεπατημένη? Έχει κάποιος εμπειρία σε δρομολόγιο Ελλάδα-Γερμανία με Germanwings?

Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια και ευχαριστώ εκ των προτέρων για το feedback. :great:

PS
Η τιμή της German περιλαμβάνει σνάκ, αναψυκτικό και δωρεάν πρώτη αποσκευή oπότε πληροί τα minimum κριτήρια :mrgreen:

Η εμπειρία μου ήταν τον Σεπτέμβριο του 2007, όπου έκανα το SKG-CGN και πίσω και η εμπειρία μου θετικότατη: On time, καινούριο κι ωραίο το Α319, άνετο και φιλικό το πλήρωμα. Έχω την εντύπωση πως πλήρωσα για το φαγητό, αλλά ή δε θυμάμαι ή άλλαξαν πολιτική. Όπως και να 'χει, δεν είχα κανένα παράπονο. 8)

Βέβαια έχει 3 χρόνια, που πολλά μπορεί να άλλαξαν στην 4U, αλλά αν είναι όπως ήταν προχώρα άφοβα. :mrgreen:
Ας περιμένουμε και καμιά πιο up-to-date γνώμη πάντως.

Κι εγώ πέρσι έκανα το SXF-CGN-SKG με την εν λόγω κυρία και απεκόμισα πολύ θετικές εντυπώσεις. Μάλιστα έχει βελτιώσει το seat-pitch στα Α-319 της τα οποία πρέπει να έχουν 150 και όχι 156 θέσεις πια, προσφέρει νόστιμα σνακ, τα α/φη της λάμπουν συνήθως,γενικώς ολα σουπερ..Σε σενα απομένει να επιλέξεις το απευθείας ή την αιγαίου για 70-80ευρώ λιγότερα..αν πράγματι θα τα δώσεις μετά στα τρένα, μην το συζητάς...Εξάλλου και η Αιγαίου με Α-320 σε πάει που δεν είναι και τα πιο άνετα..οπότε..

Πρόσφατα έχει καθιερώσει ναύλο που περιλαμβάνει αποσκευές και ελαφρύ γεύμα.
Όμως πρέπει να ξέρεις πως αν επισκέφτεσαι την Κολωνία για έκθεση το εισιτήριο εισόδου στο Messe περιλαμβάνει και τις μετακινήσεις σου με τα τρένα από το Ντύσσελντορφ . Αλλιώς κοστίζει περίπου 15+15 ευρώ. Όποτε το πλεονέκτημα της Α3<παραμένει !!!

Σας ευχαριστώ όλους για το feedback. Ακόμη το σκέφτομαι, συγκλίνω όμως προς την Germanwings. Οπότε, αν αύριο πρωί βρώ την ίδια διαφορά στις τιμές, θα την επιλέξω.

Ιούνιο του 2009 έκανα με τη German το SKG-CGN-SKG και μπορώ να σου πώ οτι όλα μα όλα ήταν υπέροχα.
To Α319 μύριζε φρεσκαδούρα και οι ηλιοκαμμένες γερμανίδες που επέστρεφαν απο Χαλκιδική το κάτι άλλο. :great:
Ελπίζω να σε πρόλαβα.