Aegean Lounge

  • Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι το είδα κι εγώ της skyexpress και μάλιστα μου φάνηκε (από έξω) πολύ συμπαθητικό.
Λέτε η aegean να ανοίξει επίσης στον επάνω όροφο ή μπορεί να είναι και ισόγειο μήπως και διατηρήσει την (φοβερή) παροχή μεταφοράς στο αεροπλάνο;
 
Σύμφωνα με το master plan του αεροσταθμού που είχα δει πέρισι, η Fraport έχει δεσμεύσει για lounges ένα περίπου τετράγωνο χώρο στο ισόγειο, στην ΝΔ πλευρά του νέου κτιρίου, εκεί που βλέπει προς την πίστα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι έκτοτε, έχουν περάσει 14 μήνες.
 
Δίπλα στις αφίξεις εσωτερικού έχει μία πόρτα με μία αφίσα New Aegean Business Lounge – coming soon (ή παρόμοιο). Δεν ξέρω όμως εάν θα είναι πραγματικά εκεί ή εάν η αφίσα είναι απλά διαφήμιση (και θα είναι πάνω εκεί που είναι και το Lounge της Sky Express).

Ούτε άκουσα κάτι για ημερομηνία, δηλ. εάν θα είναι πραγματικά με τη ΔΕΘ. Βέβαια, τις τελευταιες εβδομάδες έφυγα με Austrian ή Swiss.
 
Γιά την ακρίβεια γράφει NEO Aegean Lounge δηλ. κάνει λογοπαίγνιο με το ΝΕΟ.
 
Δίπλα στις αφίξεις εσωτερικού έχει μία πόρτα με μία αφίσα New Aegean Business Lounge – coming soon (ή παρόμοιο). Δεν ξέρω όμως εάν θα είναι πραγματικά εκεί ή εάν η αφίσα είναι απλά διαφήμιση.
Σύμφωνα με το master plan που ανέφερα παραπάνω εκεί τοποθετείται.
 
Δηλαδή δεν θα είναι στις αναχωρήσεις; Τι φάση;
 
Μα στο ίδιο μέρος είναι, κάτω είναι οι αφίξεις, και πάνω ο χώρος αναχωρήσεων. Στις αφίξεις εσωτερικού έχει μάλιστα και δεύτερη είσοδος με σκάλα που οδηγεί απευθείαν στις αναχωρήσεις, χωρίς την ανάγκη να πας έξω και να περνάς ξανά στον έλεγχο (αν και δεν ξέρω εάν είναι πάντα ανοιχτή αυτή η πόρτα).

Δηλ., ακόμα εάν το Lounge είναι πραγματικά εκεί κάτω, δίπλα στις αφίξεις, φαντάζομαι ότι η πρόσβαση θα είναι κανονικά από τον χώρο αναχωρήσεων.
 
Μένει να δούμε αν όντως θα το δούμε πριν τη ΔΕΘ, η οποία ξεκινάει σε 3 μέρες.. (λες;;..)
 
Έχουμε σημερινά νέα για το lounge στην Θεσσαλονίκη (γενικά φυσικά).

(Ο Γερογιαννης) Αναφέρθηκε στις 7 νέες συνδέσεις που προστέθηκαν φέτος το καλοκαίρι από Θεσσαλονίκη και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα μπει σε λειτουργία το νέο ανανεωμένο lounge στη Θεσσαλονίκη, που θα είναι υπερδιπλάσιο του προηγούμενου και άνω των 500 τετραγωνικών μέτρων με αναβαθμισμένη αισθητική και παροχές.

 
Να αυτα δεν μπορω...με τα ανεκδοτα για την πολη...χρονια τωρα
 
Top