Aegean Lounge

  • Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τα σημερινά νέα λένε πως ανοίγει μεθαύριο Πέμπτη 23/9.
Για να δούμε!
 
Μια απορία μένει τώρα, αν θα εξακολουθήσει να γίνεται η επιβίβαση από το lounge :)
 
Ούτε τη μέρα της μεταφοράς από το LGAT στο LGAV δεν είχαμε τέτοια αγωνία... Όταν μάθω, θα σας πω και σε ποιο τμήμα της Αιγαίου θα στείλουμε τις μηνύσεις και τις αγωγές, που έγινε ολόκληρη ΔΕΘ χωρίς lounge.
 
Ξέρει κανείς τι ισχύει με την Α3 και το Παρίσι CDG; Φίλη μου gold της αρνήθηκαν πρόσβαση στο lounge τέλη Αυγούστου γιατί της είπαν ότι η Aegean δεν πληρώνει πια το συγκεκριμένο *A και ενώ οι gold της LH είχαν πρόσβαση κανονικά - ο υπάλληλος της είπε να κάνει παράπονα στην Α3.
 
Μπορεί να ήταν συμβεβλημένο lounge που δεν ανήκε σε αερομεταφορέα *A.
Μήπως ήταν το Maple Leaf της Air Canada; Σε αυτό μπορεί να μπει κανονικά.
 
Το πρόβλημα στο CDG είναι πως το Τ1 είναι κλειστό (που ήταν το "σπίτι" της *Α), οπότε οι εταιρείες βρίσκονται στο Τ2 όπου δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το ποια lounges είναι προσβάσιμα από ποιο terminal (επίσης intra/extra Schengen) και για ποιους επιβάτες (status ή business).
 
Εδώ βρίσκει κάποιος ποιο lounge είναι προσβάσιμο στους κατόχους.


Επίσης υπάρχουν σελίδες όπως το loungebuddy που μπορεί να δει κανείς σε κάθε αεροδρόμιο ποια lounge είναι κλειστά και ποια ανοιχτά
 
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει Τέρμιναλ, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα του επιβάτη. Από το Παρίσι πετάει όχι από το Τιμπουκτού και έπρεπε να το έχουν φροντίσει, αν δεν κάνω λάθος έχει τρεις πτήσεις για Αθήνα, και απο μία για Θεσσαλονική/Ηράκλειο τον Αύγουστο;

Για έξτρα κακής εξυπηρέτησης, την βάλαν με ένα 2χρονο μωρό στην αγκαλιά να αδειάσει και 2 κιλά από βαλίτσα και να τα βάλει στη χειραποσκευή (υπενθυμίζω στο priority check in τωρα, που μια ευελιξία συνήθως την δείχναν πάντα), και επιπλέον το καθισματάκι που διπλώνει για τα μωρά από τον Αύγουστο λέει δεν μπαίνει στην καμπίνα αλλά πρέπει να γίνει τσεκ-ιν.

ΟΚ μπούμερ Βασιλάκη, μια στιγμή να αρχίσουμε τις transavies.
 
Top