Aegean marketing

• Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Έχω πτήση με την Α3 σε ένα μήνα και μου ήρθε το κλασσικό προωθητικό μέιλ "Your flight to ###### is nearly ready" με τις προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου και κράτηση διαμονής. Πραγμαστικές ευκαιρίες οι τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου! :mrgreen:

Ας το προσέξουν εκεί στην A3.
car_offers.JPG

... δεν μας λες για πόσες ημέρες είναι η ενοικίαση και σε ποιο προορισμό.

Λέει στις φωτό ότι οι τιμές είναι ανά μέρα.
Εγώ βλέπω τους τελευταίους μήνες γενικά μια τεράστια αύξηση στις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων γενικώς στο εξωτερικό. Λίγο ο πόλεμος, λίγο η μη διαθεσιμότητα καινούριων αυτοκινήτων (παραλαβή μετά από ένα χρόνο) κλπ έχουν εκτοξεύσει τις τιμές των μεταχειρισμένων και των ενοικιαζόμενων

Σωστά τα λέει ο @GP707. Όταν άρχισε η ιστορία με τον covid οι εταιρείες ενοικιάσεων ακύρωσαν πολλές από τις παραγγελίες αυτοκινήτων. Δύο χρόνια αργότερα και με την μεγάλη έλλειψη τσιπ που υπάρχει σε όλη την αγορά (όχι μόνο αυτοκινήτου), οι παραλαβές νέων αυτοκινήτων πηγαίνουν (όχι μόνο τις εταιρείες ενοικιάσεων) πίσω.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχω ψάξει για αυτοκίνητα σε πολλές χώρες τις Ευρώπης και μπορώ να πω, ότι οι τιμές σε σχέση με την προ-covid εποχή έχουν αυξηθεί τουλάχιστον κατά 30%, σε πολλές περιπτώσεις και πάνω από 80%.

Πάντως οι τιμές που δείχνει η aegean στον @thanosp ειναι :stupid:

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί τα μελλοντικά μας ταξίδια!

Τι θα έκανε το ταξίδι σου μαζί μας ακόμα πιο απολαυστικό;
Η γνώμη σου θα μας βοηθήσει. Για αυτό έλα να διαμορφώσουμε μαζί κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια των επόμενων ταξιδιών μας. ✈︎

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, η AEGEAN επαναφέρει την ιδιαίτερα επιτυχημένη (not) καμπάνια AegeanYourWay, όπου προσκαλεί τα μέλη του Miles+Bonus να πουν τη γνώμη τους της για το μέλλον των ταξιδιών. Επιλέξτε κι εσείς την μία από τις αυτονόητες απαντήσεις στα ερωτήματα-προκλήσεις και κερδίστε μοναδικά δώρα. Εγώ πήρα 15% από την επόμενη κράτησή μου αλλά θα περιμένω να ολοκληρωθεί πρώτα η έρευνα.

Νομίζω όλοι 15% πήραν μετά τον πρώτο "γύρο".

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί τα μελλοντικά μας ταξίδια!

Τι θα έκανε το ταξίδι σου μαζί μας ακόμα πιο απολαυστικό;
Η γνώμη σου θα μας βοηθήσει. Για αυτό έλα να διαμορφώσουμε μαζί κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια των επόμενων ταξιδιών μας. ✈︎

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, η AEGEAN επαναφέρει την ιδιαίτερα επιτυχημένη (not) καμπάνια AegeanYourWay, όπου προσκαλεί τα μέλη του Miles+Bonus να πουν τη γνώμη τους της για το μέλλον των ταξιδιών. Επιλέξτε κι εσείς την μία από τις αυτονόητες απαντήσεις στα ερωτήματα-προκλήσεις και κερδίστε μοναδικά δώρα. Εγώ πήρα 15% από την επόμενη κράτησή μου αλλά θα περιμένω να ολοκληρωθεί πρώτα η έρευνα.
Τη γνώμη τους, σωστό είναι, γιατί το έσβησες; Αναφέρεσαι στα μέλη, πληθυντικός, είναι ουδέτερου γένους (ΤΟ μέλος). Αν έλεγες "τη γνώμη ΤΗΣ" θα αναφερόσουν στη γνώμη της Aegean, όχι των μελών. Συγνώμη για την παρένθεση, απλά είπα να βγάζει νόημα η φράση.

Πιστεύεις ότι τους ενδιαφέρει η γνώμη των επιβατών; Αν το 99% των επιβατών ζητάει 32" seat pitch, δωρεάν ζεστά γεύματα και δωρεάν αποσκευές για όλους τους ναύλους, πιστεύεις ότι η AEGEAN θα το κάνει; Αν διάβασες τις ερωτήσεις και τις έτοιμες απαντήσεις που έδινε από κάτω, δε νομίζω να αφήνει περιθώρια για ουσιαστική έκφραση των επιθυμιών των επιβατών. ;)

Η αλήθεια είναι ότι δεν αναφέρθηκα στο περιεχόμενο αλλά στη γραμματική για να βγάζει νόημα η πρόταση.

Last edited by a moderator: