Aegean news

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re Kyriako, poios 8a taksidepsei Tripoli kai Benghazi? Plaka mas kaneis etsi? Ti viwsimothta 8a exei mia tetoia grammi? Mia apo ta idia kai gia Marseilles kai Lyon. H OA ekopse aytes tis grammes giati apo ena shmeio kai meta eginan zhmiogones (take my word for it). Giati na kanei ena tetoio anoigma i A3? Den exei logo!

Cheers

seven4seven":2kufq72j said:
Re Kyriako, poios 8a taksidepsei Tripoli kai Benghazi? Plaka mas kaneis etsi? Ti viwsimothta 8a exei mia tetoia grammi? Mia apo ta idia kai gia Marseilles kai Lyon. H OA ekopse aytes tis grammes giati apo ena shmeio kai meta eginan zhmiogones (take my word for it). Giati na kanei ena tetoio anoigma i A3? Den exei logo!

Cheers

O.K . 747, auta pou les mporei na einai swsta, alla se ena diastima den upeirhe ka8imerina apo LGAT pros Tripoli kai Benghazi ?? Edw milame gia HUB na ginei me connections. Afou den to vlepei i OA, mporie i A3 na kanei 8auma.

YOU HAVE TO START FROM SOMEWHERE . EK & QR :roll:

Posoi Mal :5: kes gelousan prin 10 - 15 hronia otan legan 8a ginei megalo hub i DUBAI kai siga siga kai i DOHA. Daily ATH-DXB me A330 to hrono! Ligi provlepsi hreazetai.

Gia ta connections pou les,einai peritto. H Libyan Arab AL,me thn opoia tis morfi yparxei shmera,petaei se poly pio kentrikous eurwpaikous proorismous apo tin....ATH!

Ego pali giati nomizo oti me to sosto management i kathe grammi mporei na petihei?

OA277

minglismike":2rlc6u28 said:
sosta mono charters gia blq/lys/nte/ncl/ kai alla syntomos apo rho/her/kai ath
ua sas enhmeroso molis tha exo sta heria moy to programma :D :D

Rho / Her / Cfu - ola ehoun anagkei gia kainourgies diadromes Scheduled.

H Alitalia (AZ) ta vlepei auta, kai episis to hrona arhizoun kainouria scheduled pros to Ellinika nisia.

Afou pane touriestes kai to heimwna pros Antalya kai Palma, giati na min pane kai sto nisia mas ??? H A3 einai se 8esei na kanei kati edw .

mhn ksexname oti ths az einai charter

Den einai charter.
Tora telaiytea kapoies etairies prosanatolizontai se pthseis toy SavvatoKyriakoy.
Opos p.x h LX poy ksekinhse to to Zurich-Alicante mono to SavvatoKyriako.
Etsi loipon opos poly sosta eipothike h AZ eide kati poly aplo.
Dhl.Oti polloi Italoi Theloyn na phgainoyn diakopes sthn Ellada.
Me dedomenh pelateia kai me thn synexizomenh aykshsh memonomenon toyriston h AZ apofasise ayto to anoigma.
Mporei h pthseis na einai epoxikes,oxi omos kai charter.
Gia charter yparxei h Eurofly exalloy h opoia hdh ektelei arketes Italikes pthseis sth Ellada kai os gnoston einai thygatrikh ths AZ.
Giati ean htan charter na mhn tis ekane h Eurofly?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.