AEGEAN στην Star Alliance

• Thread starter Thread starter flou 1908
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: AEGEAN στην Star Alliance?

GIANNIS_ATH":1cf3xylk said:
ας μπέι πρώτα σαν regional μέλος,
Γιατί ακριβώς να μπει πρώτα σαν regional μέλος;; Δεν το καταλαβαίνω αυτό, ή κάνεις από τώρα ή δεν κάνεις καθόλου για πλήρες μέλος.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η Α3 τον τελευταίο καιρό τείνει να ξεφύγει από τον ορισμό regional και να είναι πιο πολύ ανεπίσημος flag carrier της Ελλάδας. Βλέπε στοιχεία όπως, αριθμοί επιβατών , αριθμός και τύποι αεροσκαφών, δίκτυο κλπ, κλπ.

Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι φιλε GIANNIS_ATH :) ;

Η αλήθεια είναι ότι το δίκτυο της δεν το λες regional

Αν η aegean μπει στην star alliance τελικά αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις frequent flyers cards της και σε όλες τις υπόλοιπες εταιρίες της star για να μαζεύουμε μίλια...;

Θα υπάρξει συνεργασία με τις εταιρείες της Συμμαχίας και σε αυτό το επίπεδο. Προσωπικά τη βλέπω να υιοθετεί το Miles & More

Η ιστοσελίδα της Star Alliance πάντως δεν αναφέρει τίποτα σχετικό. Απ' όσο θυμάμαι η συμμετοχή των νεότερων μελών (ΤΚ, MS) ανακοινώθηκε κάποιες εβδομάδες ή και μήνες πριν. Δε νομίζω να τη δούμε τόσο σύντομα στη Star.

Από ανεπιβεβαίωτη πηγή, ακούστηκε ότι η ανακοίνωση θα βγει από την Α3 την επόμενη εβδομάδα :roll:

Την τετάρτη 27 Μαΐου θα γίνει η ανακοίνωση αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου άρα και μια καλή ευκαιρία να ανακοινωθεί η είσοδος στην *Α.

Όντως καλή ευκαιρία!!!! Την παρασκευή πετάω για Γερμανία μ'αυτούς, ίσως να μας κάνουν κανένα δωράκι αναμνηστικό λοιπόν αν όντως ανακοινώσουν την Τετάρτη :D

Το Capital.gr αναφέρει πως είναι σε “καταληκτικό στάδιο” οι συζητήσεις για είσοδο της Α3 στη συμμαχία και «σπονσοράρεται» από τη Lufthansa.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=741653

Και ΝΑΙ μπήκε!

Ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί πως η Α3 θα γίνει το 26ο μέλος της συμμαχίας!