Aegean's A320 logojet's

Τί τσαπατσουλιά είναι πάλι αυτή ....???
Αυτή είναι τσαπατσουλιά made in Greece!!!! :great: :rant:
Μάλλον η μια εταιρία μιμείται τα αρνητικά της στην άλλης (γενικότερα)…… έλεος!! :wall:
 
Τί να πω...Όσο ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη είναι η ιδέα, τόσο μ....α είναι το τελικό αποτέλεσμα...Ελπίζω τουλάχιστον η Ολυμπιακή να μας παρουσιάσει κάτι στο μέλλον.
 
Γιατι μονο απο τη μια πλευρα ? και οτι ήμουν έτοιμος να σχολιασω οτι καλο θα ήταν αφου εχει μπει σε δυο αεροπλανα τουλαχιστον να έιχαν διαφορετικα θέματα ( δεν λειπουν οι παραστασεις των εκθεματων του μουσειου , ισα ισα φτανουν ολοκληρο στολο να στολισεις ) :? γιατι ενω θελω να γραψω " κατι είναι κι αυτο ρε παιδι μου σαν αρχη , εστω " δυσκολα μου βγαινει ? δεν ξερω αν τα διαβαζουν ανθρωποι της Aegean αυτα , αλλα μην μας παρουσιαστει σαν πρωτοτυπια , καλο σαν ιδεα φτωχη η υλοποιηση , με καθε διαθεση καλοπιστης κριτικης.
 
Aγαπητά μέλη, ρωτάνε τα μεγάλα κεφάλια: "Πόσο κοστίζουν τα στίκερ στο αεροπλάνο; Τόσο για στίκερ δύο πλευρών στο αεροπλάνο. βρε μπάρμπα δεν μας βάζεις από ένα σε καθέ αεροπλάνο να δείξουμε και μπούγιο...". Το είχα μυριστεί το φάουλ όταν ρώτησα τον 747. Τελικά η μιζέρια αγαπητοί μου δύσκολα κρύβεται. Όσες υπουργούς και αν φέρεις να κατεβάζουν κουρτίνες.

δικά τους
 
η δική μου ταπεινή γνώμη είναι πως η αιγαίου έκανε κάτι πρωτότυπο , το οποίο σαφώς θα μπορούσε να παρουσιάσει ακόμα πιο όμορφα.
τώρα οι λέξεις μ___ία , μιζέρια κλπ κλπ είναι υπερβολές και κακίες .
φιλικά :)
 
Αδικαιολόγητοι οι υπεύθυνοι της Α3 και του ιδίου ΔΣ, υποβαθμίζουν και απαξιώνουν μόνοι τους την ωραία τους ιδέα και σκοπιμότητα με αυτή τη προχειρότητα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα είναι ανάλογης πρόχειρης ποιότητας η εικόνα/στίκερ και δούμε σε λίγο καιρό τη Κόρη να ξεκολλάει και να κυματίζει........!!
 
Top