seven4seven
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Airside
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- KLM
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- VHHH
Σοβαρα μιλατε οτι σας αρεσει? 

seven4seven":1fxknr3k said:Σοβαρα μιλατε οτι σας αρεσει?![]()
ALSA":399072u5 said:Ρε παιδιά, χαλαρώστε λιγάκι. Έχετε πάρει τη φωτογραφία και την έχετε καταθάψει. Δεν έχει τίποτα θετικό πια; Πάλι καλά που μερικοί θεώρησαν ότι έστω και το αεροσκάφος είναι ωραίο. Μια φωτογραφία είναι μόνο, η πρώτη δε. Μπορεί όταν το αεροσκάφος φτάσει στο LGAV να έχει υποστεί τροποποιήσεις στο χρωματισμό και να μην είναι όπως φαίνεται στην αρχική φωτογραφία. Σίγουρα υπάρχουν κάποια εμφανή ελαττώματα στον χρωματισμό, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν εξαφανιστεί όταν το Α320 φτάσει εδώ. Κι επειδή διάβασα και κάποια σχόλια για το livery γενικότερα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πρώτη φορά σε αυτή τη φωτό είδατε το livery της A3; Προς τι ο τόσος πανικός με το livery στο Α320; Όλοι ξέραμε το livery της Α3 και μπορούσαμε πάρα πολύ εύκολα να φανταστούμε το πως θα είναι σε ένα Α320. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της Α3 υπήρχε ένα δελτίο τύπου, στην αρχή του οποίου υπήρχε ένα μοντέλο Α320 με τα χρώματα της Α3 με διαφορετικούς κινητήρες από αυτούς που έχει τώρα. Άρα, όλοι ξέραμε το πως θα είναι πάνω κάτω. Προσωπικά, εμένα μου άρεσε αρκετά αυτό που είδα αρχικά και έσπευσα να γράψω αυτή τη δημοσίευση, γιατί εξεπλάγην με την μαζική επίθεση σε μια φωτογραφία.