Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Έκλεισα θεση για σειρά 10... η πτηση ειναι την Δευτερα πισο στο Λονδινο.. Καλη είναι η θεση; και σε πια μερια ειναι καλυτερη για να δω τον Βενιζελο στην απογείωση; ευχαριστώ! :)
edit: είναι α321, πτήση Αθηνά προς Λονδίνο Χιθροόυ

Από τις πρώτες επίσημα δημοσιευμένες φωτογραφίες ενός εκ των νέων Α319 της Aegean. Εδώ το SX-DGH πρώην SX-OAO! Καλοτάξιδο να'ναι! :D

:arrow: http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 996&nseq=1

Δεν το είδα πουθενά αλλου γραμμένο..

Στο τελευταίο inflight Blue της Αιγαιου (σελ 32-34) έχει άρθρο για τον εξομοιωτή για τα A320 που "αγόρασε" (νοίκιασε για 5 χρόνια πιο σωστά) από την LH Training η Aegean στο Μόναχο.
http://en.aegeanair.com/all-about-us/bl ... ne/e-book/

Είδα μολις το SX-DVN της Aegean απο το παράθυρο μου να φεύγει απο το LHR για ATH. Έχω παρατηρήσει ότι φτάνουν οι πτήσεις στην Αθηνα στις 04.00. Αλλα γιατί φεύγουν τόσο αργά, άμα λέει στις 22:15 φεύγει αλλα τελικά στις 23:00 έφυγε; Χθες έφυγε στις 22:50.. Είναι normal αυτο; Και κάτι άλλο, πως και στείλανε A320 για LHR - ATH και όχι α321; Συγνώμη αλλα δεν έχω πολυ καλή γνώση :)

Αλέξανδρος

Η ώρα αναχώρησης είναι η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης από το gate. Το πότε θ' απογειωθεί εξαρτάται από την κίνηση του αεροδρομίου.

Πίστευα ότι ένας πιλότος της Α3 θα γνώριζε καλύτερα.

Επιπροσθέτως, η βραδινή Α3608|9 είναι προγραμματισμένη με Α320 (τα Α321 είναι στις 3 υπόλοιπες)

Σήμερα στην πτήση της Aegean A3728 SKG-CHQ-SKG πέταξε ένα από τα νέα, για την εταιρία, A319 το SX-DGF! :)
Τα υπόλοιπα έχουν έρθει, έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δρομολογίων;

*Σε κάποια δρομολόγια όπως για παράδειγμα στο ΑTH-SMI-ΑΤΗ (σύμφωνα με το site της εταιρίας) αρχικά αναφερόταν ότι από 2 Μαίου θα χρησιμοποιείται Α319 όμως μέχρι και σήμερα πέταξε Α320.

Τι σας εχω αποψε πουλακια μου???

[album]21803[/album]

LZ-MDA στα χρωματα της AEGEAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gepap":29afamg1 said:
Σήμερα στην πτήση της Aegean A3728 SKG-CHQ-SKG πέταξε ένα από τα νέα, για την εταιρία, A319 το SX-DGF! :)
Τα υπόλοιπα έχουν έρθει, έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δρομολογίων;

*Σε κάποια δρομολόγια όπως για παράδειγμα στο ΑTH-SMI-ΑΤΗ (σύμφωνα με το site της εταιρίας) αρχικά αναφερόταν ότι από 2 Μαίου θα χρησιμοποιείται Α319 όμως μέχρι και σήμερα πέταξε Α320.

Σήμερα στην πτήση της Aegean A3226 ATH - KGS - ATH ήρθε Α319 με registration SX -DGH