Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτό για το 12475 το λέει το a320family.de ωστόσο δεν έχω βρει άλλη πηγή που να το υποστηρίζει. Όλες μένουν στο ότι «πουλάει» τα δύο XLR που είχε παραγγείλει.

Ωστόσο παραμένει περίεργο το ότι δεν έχει υπάρξει καμία παραπάνω ενημέρωση από πλευράς Α3 όσον αφορά και τα XLR και τις πτήσεις προς Ινδία, πέραν από την αρχική ανακοίνωση του Ιουλίου. Ενώ δεν έχουμε ούτε πωλήσεις εισιτηρίων που έλεγαν τέλη Σεπτεμβρίου και τώρα έχουμε Χριστούγεννα..

Last edited:
Σε όλα τα αεροσκάφη που φτιάχνονται στο Αμβούργο επειδή προσωρινά για τα test flights εχουν γερμανικό νηολόγιο έτσι και Γερμανική σημαία

Τυχαία ανακάλυψη ! 22 Αυγούστου απο Παρίσι το XLR :cool:

Departing from Paris CDG, Charles de Gaulle Airport Terminal 2D at 14:05 to Athens ATH, Elefthérios-Venizélos International AirportfalseParisCDG
Charles de Gaulle Airport Terminal 2D
Departing Sat, Aug 22
Flight

A3.svg

Flight number AC5728. Operated by Aegean Airlines
AC 5728|Operated by Aegean Airlines
Duration: 3h 10mDuration: 3 hours and 10 minutes
Aircraft & amenities

Airbus A321XLR
  1. 18:15
    +1 day

Arriving in Athens ATH Elefthérios-Venizélos International Airport at 18:15 + 1 day Saturday, August 22AthensATH
    Elefthérios-Venizélos International Airport
    Arriving Sat, Aug 22
Δεν ξέρω που το αλίευσες το παραπάνω αλλά δεν ισχύει. Ο αριθμός πτήσης AC5728 είναι το codeshare της πτήσης Α3617 CDG-ATH η οποία έγινε με το SX-NAB στις 22/8. 'Αρα Α321ΝΧ

Έχουμε κανένα νέο σχετικά με το πότε θα παραληφθούν τα XLR;

Το 12475 κάνει κι άλλη δοκιμαστική με ίδιο callsign AIB475C αντί για D

Δεν ξέρω που το αλίευσες το παραπάνω αλλά δεν ισχύει. Ο αριθμός πτήσης AC5728 είναι το codeshare της πτήσης Α3617 CDG-ATH η οποία έγινε με το SX-NAB στις 22/8. 'Αρα Α321ΝΧ
Από την σελίδα της AC !