Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κάτι πρέπει να κάνουν και με το εσωτερικό των αεροσκαφών καθώς το κοκκινάκι σε κουρτίνες και στα bins παραμένει στα παλιά φρεσκοβαμμένα.. και δεν ταιριάζει καθόλου με τις νέες στολές
Όταν τα α/φη δεν είναι ιδιόκτητα θα πρέπει να ενημερωθεί και να αποδεχθεί την όποια αλλαγή ο ιδιοκτήτης. Φυσικά το όποιο κόστος το επιβαρύνεται ο χρήστης.

Εγω θα άφηνα ένα με το παλιό. Έτσι για τις αναμνήσεις, το "buzz" για όπου θα πηγαίνει και την ποικιλία.

Εγώ πάλι δεν θα πείραζα το εσωτερικό στα ceo. Αλλά σίγουρα θα έκανα κάτι με τις στολές πληρωμάτων καμπίνας που από μακρυά φωνάζουν LoCo... Και αυτό το πουκάμισο των φροντιστών με το Mandarin collar, εδώ μου κάθεται...

Λοιπόν, χθες πέταξα με το SX-NAU το οποίο έχει και τα μεγαλύτερα overhead bins ή κατά κόσμο Space Cabin.

Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι ότι το ταβάνι έχει έρθει ποιο κοντά στο κεφάλι μου αλλά το ότι δεν υπάρχει χώρος για τα πόδια.

Ότι δηλαδή μπορεί να πετάξει κάποιος Αθήνα-Λονδίνο στην θέση ας πούμε 38B!

Φυσικά και δεν χωράει το προσωπικό αντικείμενο να περάσει για να μπει κάτω από το κάθισμα :eek:

Νομίζω ότι τα κατάφερε να γίνει χειρότερη από Ryanair. Μεγάλη εποποιία…

θέλουν και long haul τρομάρα τους :wall:

Πραγματικά αστεία πράγματα

Είχα ταξιδέψει και εγω τις προάλλες με το NAX στην 30Β και δεν ήταν καθόλου άνετο για 1,5 ώρα πτήση. Και είμαι 1,72. Το εσωτερικό της καμπίνας όμως με τον φωτισμό είναι πολύ όμορφο. Επίσης ξέρουμε ποιά αεροσκάφη έχουν τα XL bins; Είχα την εντύπωση οτι το πρώτο που παραδόθηκε με αυτά ήταν το NAX τον Μάρτιο. Στο safety card του όμως έγραφε October 2025. Βέβαια μπορεί τα safety cards να εκτυπώθηκαν τον Οκτώβριο, αλλά τον Οκτώβριο παραδόθηκε το NAS, οπότε λέω μήπως ξεκίνησαν με αυτό.

Από το NAS και μετά έχουν τη νέα καμπίνα. Επίσης για τα seat pitch αυτά είναι (από aerolopa):
Rows 2 to 7: 32"
Rows 8 to 16: 30"
Row 17: 40" (exit row)
Row 18: 38" (exit row)
Rows 19 to 24: 28"
Row 25: 29"
Row 26: 28"
Row 27: 30"
Row 28: 49" (exit row)
Rows 29 to 38: 28"