Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φίλε seven4seven τις έχω δει και σε ευχαριστώ. Απλά επειδή είπε ότι ταξίδεψε, ρώτησα για νέες φωτο εαν έχει ως επιβάτης και για το seat pitch.

Όσον αφορά το seat pitch, δεν έχω φωτογραφίες, αλλά μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά άνετα.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι - σε σχέση με τον καιρό - οι απογειώσεις ήταν κάπως bumpy, απότομες (δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη). Ίσως είναι στη φάση που το μαθαίνουν ακόμα! :)

εννοείς ότι υπήρχε πρόβλημα κατά την επιτάχυνση στο διάδρομο (roll) ή στον αέρα, αμέσως μετά την απογείωση?

Δεν νομίζω να είπε ότι υπήρχε πρόβλημα εξ αρχής.

άσε τον ίδιο το φίλο να μας πει πρώτα τι εννοεί. Γιατί το "οι απογειώσεις (δηλ όλες) ήταν bumpy επειδή ίσως ακόμη το μαθαίνουν" δεν στέκει ως δήλωση κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Το είπες και μόνος σου φίλε DSP : "άσε τον ίδιο το φίλο να μας πει πρώτα τι εννοεί" ...
Γιατί τέτοια απότομη αντίδραση δεν καταλαβαίνω προς τον balzac007..?? :?
Γιατί νομίζεις οτι το "έπαιξε" ειδικός...?? (ο άνθρωπος έχει βάλει και ένα smile δίπλα νομίζω.....)
Σέβομαι τις απόψεις σου μιας και κατέχεις το αντικείμενο αλλά συζήτηση κάνουμε, δεν αντιδρούμε έτσι, μιας και οι πιο πολλοί απο εδώ μέσα δέν πάμε για μεταπτυχιακό στην Αirbus....

έχεις δίκιο. σβήνω το κομμάτι που δεν έχει άμεση σχέση με το post του φίλου. Αλλά ας μας πει τελικά τι ήταν αυτό που του έκανε εντύπωση και τι τον ωθεί στο να πιστεύει ότι ίσως ακομη το μαθαίνουν.

jerry":2texmuue said:
Αύριο ξεκινάει το "προγραμματισμένο πρόγραμμα" που θα είναι η Α3 540|1 και μετά κάποια domestic (πιο αργά στο καλοκαίρι η Α3 406|7 για τώρα δεν είμαι σίγουρος).
Γνωρίζει κάποιος που πετάει το Α321 για την ώρα; Παρασκευή (2/5) και Σάββατο (3/5) ήρθε Α320 στο DUS και για αύριο το πρόγραμμα δίνει επίσης Α320!
Που χάθηκε;;; :roll:

Εχει παρει επ'ωμου την Λαρνακα. Και ειναι λογικο, μιας και εκτος απο τις τρελλες πληροτητες που "χτυπαει"¨η γραμμη, το 321 χωραει και πολυ cargo. Και οι πτησεις προς LCA εχουν και απ αυτο πααααρα πολυ. :wink:

Καλησπέρα.

Σχετικά με το σχόλιό μου περί 'bumpy απογειώσεων', απλά έτσι το ένιωσα - δεν ξέρω γιατί. Δεν ήταν κάτι πολύ πέρα από τα συνηθισμένα πάντως.

Το ότι το μαθαίνουν ακόμα ήταν φυσικά αστείο.