Aer Lingus στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πολυ καλη η ειδηση του ερχομου της Air Lingus στην Αθηνα,αλλα δεν ειναι η πρωτη συνδεση ουτε και η μοναδικη.Καθε καλοκαιρι μην ξεχναμε οτι πεταει η Malev me 73G!
Επισης οσο αναφορα της Ιρλανδεζες σιγουρα μας ξερουν και αυτες οπως και αλλες τουριστριες,διοτι πολυ απλα εχουν ερθει σε καποιον γνωστο πιθανοτατα τουριστικο προορισμο με τσαρτερ.Σιγουρα Κρητη,Κερκυρα,Ροδος,Κως εχουν και Ιρλανδεζες.

jetflight":38e6vd2p said:
Επισης οσο αναφορα της Ιρλανδεζες σιγουρα μας ξερουν και αυτες οπως και αλλες τουριστριες,διοτι πολυ απλα εχουν ερθει σε καποιον γνωστο πιθανοτατα τουριστικο προορισμο με τσαρτερ.Σιγουρα Κρητη,Κερκυρα,Ροδος,Κως εχουν και Ιρλανδεζες.

kai min ksechname oti o nofrill eis tas irlandias...mprikia den kolouse... "proothouse" to "live you myth with a greek" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KGP":1ulcwv49 said:
kai min ksechname oti o nofrill eis tas irlandias...mprikia den kolouse... "proothouse" to "live you myth with a greek" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

it's just a living myth.... :lol: :lol: :lol:
KGP επειδη βαριεσαι στους επαρχιακους ρυθμους ζωης δεν δικαιολογεισαι να αναβεις φωτιες σε φιλησυχους ανθρωπους.

η αληθεια ειναι πως στην ιρλανδια δεν κολλουσα μπρικια. :wink: αλλα σιγουρα θα κολλουσα....κατι.... αν ενα βραδυ ειχα ξεχασει να φορεσω τους φακους επαφης μου και....εντατικοποιουσα τις προσπαθειες μου να αυξησω τον εξ ιρλανδιας προερχομενο τουρισμο..... :lol: :lol:

το σιγουρο ειναι ενα...πως οταν δεις μια τυπικη ιρλανδεζα αναφωνεις πως " υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικα" και ελπιζεις να παραμεινει φιλια... :lol: :lol:

συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες(που επιβεβαιωνονται και απο το
justplanes.com) το δρομολογιο DUB-ATH σταματαει στις 16/10 και απο 'τι φαινεται ηταν εποχικο.

H AerLingus θα εξετασει τις πληροτητες και αν καταληξουν οτι ηταν ικανοποιητικες θα ξεκινησει παλι απο την επομενη καλοκαιρινη σεζον...

Μεταξύ, η ΕΙ ξανά δίνη το Δουβλίνο-Αθηνα για το 2008, η πρώτη πτήση από τις πρώτη απριλίου 2008, και ι τιμές ξεκινάνε από 250EUR με επιστροφή και φόρους,

http://www.aerlingus.com/

chris

aer lingus booking

Ερώτηση : έχω κλείσει από τις 29 Δεκέμβρη εισιτήρια με την Aer Lingus ( DUB-LGW ) για τον Μάρτιο και ενώ έχω το boking reference number δεν μου έχει σταλεί κάποιος αριθμός εισιτηρίου ή έστω ένα επιβεβαιωτικό mail της κρατησης μου. Γνωρίζει κανείς αν είναι κάποια πάγια συμπεριφορά της εν λόγω εταιρείας ή αν ίσως αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στις γιορτινες μέρες που μεσολάβησαν ?
Να τους στείλω mail γνωστοποιώντας τους το συγκεκριμένο προβλημα ή είναι ακόμα νωρις?

Πήγαινε στην σελίδα της εταιρίας στο "Manage Booking" και εκεί μετά στο "View your Itinerary". Δώσε τα στοιχεία και δες τι γράφει ;)

aer lingus booking

Εννοείται οτι έχοντας κοιτάξει το "View Your Itinerary" τμήμα του site ρώτησα αρχικώς και (πάλι ) λέει μόνο το Booking Reference number , όχι τον αριθμό του επιβάτη, ούτε έχει έρθει κάποια επιβεβαίωση της κράτησης. Μπορεί να έχει γίνει κάποια αβλεψία , να υπάρχει φόρτος εργασίας , είναι γιορτές και οι Ιρλανδοί τις περνάνε απέχοντας από τη δουλειά... ή αύριο το πρωι να πάρω στην εταιρεία ? :wall: