AERODROMIO ELLHNIKOY kai 2004 ELPIDES

• Thread starter Thread starter Themis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
loipon, politismena kai me epixeirimata:

1. SPOTTING???????
BWAAAAAAAHAHAHAHAHA

den kserw kanena episimo forea pou na kanei etisies ereynes gia to poio aerodromio einai pio spotting-friendly

den yparxei episis kanena xaraktiristiko sto spotting pou na kanei ena aerodromio pio passenger- /user- /airlinersfriendly apo kapoio allo.

2. OLYMPIC GAMES??????????
BWAAAAAAAAAAAAAHHAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAA

ola ayta ta agwnismata, MA OLA, einai se lyomena kai se afairoumenes eksedres. kanena sxedon, ektos apo ta kleista tou mpasket, den tha meinei ekei.
eixa diavasei oti to golf glyfadas eixe kanei prosfora gia na agorasei ektasi, to mitropolitiko parko tha ginei ekei, fileta entos sxediou tha dimiourgithoun, syn tou oti vrisketai anamesa se "mellontika" metro kai tram.
stous kyklous twn mesitikwn i perioxi einai JackPot

alexander":1eeo6xaw said:
1. SPOTTING???????
BWAAAAAAAHAHAHAHAHA

den kserw kanena episimo forea pou na kanei etisies ereynes gia to poio aerodromio einai pio spotting-friendly

den yparxei episis kanena xaraktiristiko sto spotting pou na kanei ena aerodromio pio passenger- /user- /airlinersfriendly apo kapoio allo.

Proswpika,exontas konta 12 xronia stin fotografisi politikwn aeroskafwn,ayto pou "zitaw" apo ena aerodromio,einai na mporw na travaw KALES fotos,EYKOLA kai ANETA. Isws epeidi eisai pio neos sto hobby,na min sou lene tipota oi lekseis "Pyli","Emmantina","Xwmatodromos","Threshold 15¨L","Tzamaria","GoodBye(pio palia)","Amerikaniki","Telwneia" kai alla polla...
Twra,an einai user-friendly ena aerodromio,ligo me endiaferei, egw enas aplos hobbistas eimai...:)

alexander":1eeo6xaw said:
2. OLYMPIC GAMES??????????
BWAAAAAAAAAAAAAHHAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAA

ola ayta ta agwnismata, MA OLA, einai se lyomena kai se afairoumenes eksedres. kanena sxedon, ektos apo ta kleista tou mpasket, den tha meinei ekei.
eixa diavasei oti to golf glyfadas eixe kanei prosfora gia na agorasei ektasi, to mitropolitiko parko tha ginei ekei, fileta entos sxediou tha dimiourgithoun, syn tou oti vrisketai anamesa se "mellontika" metro kai tram.
stous kyklous twn mesitikwn i perioxi einai JackPot

...kai i geniki aeroporia 8a einai stin Tanagra,ta cessna 8a kanoun sximatismo me ta M2000, to KEA 8a psaxnetai, i aeroporia Limenikou/to EKAB 8a psaxnontai ki ayta gia vasi...Kai to Mouseio POlitikis Aeroporias( me tis aeroplanares pou EINAI HDH EKEI) pou oloi fantasiwnomaste to vlepw poly xlwmo...
Kai min akouw paparies gia "mitropolitiko parko",twra tous epiase o ponos gia "pnevmones prasinou".Kseroume oloi poly kala oti an 8elane prasino mporousan na pniksoun stin anadaswsi ta gyrw vouna pou einai mes stin karafla...

Epanalamvanw....welcome to Greece!

Elpizw na eimai safhs,file axel

PS:gia osous tyxoun den kseroun,ta "Pyli","Emmantina","Xwmatodromos","Threshold 15¨L","Tzamaria","GoodBye(pio palia)","Amerikaniki","Telwneia" pou anaferw parapanw einai simeia sto LGAT pou pragmatika mporouses na vgaleie TELEIES foto ena aeroplano,opou kai na itan parkarismeno,statiko i in action...

seven4seven":1axffyf2 said:
Proswpika,exontas konta 12 xronia stin fotografisi politikwn aeroskafwn,ayto pou "zitaw" apo ena aerodromio,einai na mporw na travaw KALES fotos,EYKOLA kai ANETA. Isws epeidi eisai pio neos sto hobby,na min sou lene tipota oi lekseis "Pyli","Emmantina","Xwmatodromos","Threshold 15¨L","Tzamaria","GoodBye(pio palia)","Amerikaniki","Telwneia" kai alla polla...
Twra,an einai user-friendly ena aerodromio,ligo me endiaferei, egw enas aplos hobbistas eimai...:)

well?????? so what???????????
ti rolo exei to aerodromio? tha mas gyalisei ta papoutia?
i tha se parei apo to xeraki na sou pei ekei sou exw kanei ena lofo teleio gia spotting??
stin teliki xe"beeeeeeeeep" ke o AIA gia to spotting
ayto den ton vasei sto no1 aerodromio ews 15mio

kai apo tin stigmi pou den exei ikanopoiitika esoda apo mia tetoia kinisi giati na to kanei?

kai en pasei ti periptwsi ti se epiase twra me to spotting kai tous synaisthimatismous???
san ton themi kaneis kai sy

o AIA einai se olous, MA APOLYTWS OLOUS TOUS TOMEIS, ws aerodromio, kalytero apo to elliniko
an exete antiriseis sas akouw

kai gia na min ksexniwmaste, aerodromio den einai o xwros pou kapoioi kamenoi (emou symperilamvanomenou) pane kai kanoun to hobby tous,
einai o xwros pou epivates pane gia na petaksoun.
teleia kai payla.

alexander":2dljse8c said:

Isws...gia esena na einai "so what"...alla gia emena tosos kairos,toses wres,tosa film,tosos xavales,kai konta 5000 fotos den einai ka8olou "so what"...epetrepse mou tin nostalgia kai ton romantismo :)

stin teliki xe"beeeeeeeeep" ke o AIA gia to spotting

...giati oloi kseroume ti karagiozides einai...na sou 8ymisw tous "logous asfaleias"??? Ela re Alex,kapou ta ksanalegame s ena topic gia to poso den tous kovei pou agnooun mia pigi esodwn opws ena observation deck tis prokopis...

kai apo tin stigmi pou den exei ikanopoiitika esoda apo mia tetoia kinisi giati na to kanei?

Ektos apo emas,pare posos kosmos goustarei na xazeyei aeroplana me ta pitsirikia tous,i na dei to aeroplano pou erxetai/fevgei kapoios dikos tous...Kati parapanw kseroun se FRA,DUS,CGN,LHR,LGW,MAN,SYD,AMS,klp klp klp klp klp...ekei tous einai axrista kai zimiogona ta viewing decks e?

kai en pasei ti periptwsi ti se epiase twra me to spotting kai tous synaisthimatismous???
san ton themi kaneis kai sy

Me mia VASIKH diafora....o themis prospa8ei mataia na mas peisei oti eo LGAT 8a ksanaanoiksei...egw apla to nostalgw!
Stin teliki,an esy ksekinises to hobby sto LGAV,ok,paso,oloi kapote ksekinisame,alla gia to LGAT ws spotter-friendly aerodromio,apla MHN MILAS! :)Kati kserw parapanw...

o AIA einai se olous, MA APOLYTWS OLOUS TOUS TOMEIS, ws aerodromio, kalytero apo to elliniko
an exete antiriseis sas akouw

e,ksana-akouse to: GIA FOTOS O VENIZELOS EINAI SKATA, ok? Na valw kai megali grammatoseira na fanei oti fwnazw???

kai gia na min ksexniwmaste, aerodromio den einai o xwros pou kapoioi kamenoi (emou symperilamvanomenou) pane kai kanoun to hobby tous,
einai o xwros pou epivates pane gia na petaksoun.
teleia kai payla.

OK,kai gipedo einai o xwros pou 22 typoi kanoun tin "douleia" tous....oi ypoloipi 80000 pou plirwnoun gia na tous doun,tote,ti rolo varane???

GEGE,RE?:):):):):):):)

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

well, giati na kanei neo observation deck, den katalavainw?
aftoi pou theloun na xairetisoun tous dikous tous to kanoun mia xara apo ta McDonalds!!

gia emas tous trelamenous?
den eimaste kai toso polloi...........
kai ena deck ofeilei tin yparksi tou kai sto na yparxei kai analogi kinisi, pou an eksereseis fetos tous olympiakous, den exei o AIA....

kai to spotting epimenw oti stin ellada, oso kai an mou tin dinei pou to lew, den exei ypostiriksi apo ta aerodromia ws to fysiko apotelesma tis elleipsis diadosis tou spotting ws hobby!!!

kai ti malakies einai aytes gia to podosfairo?? ti sxesi exei??
ekei toulaxiston kapoios kerdizei, exei mia agwnia.
sto spotting ti agwnia exei? an tha ksexasei o allos tis rodes stin prosgeiwsi?????????? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

kai ta films sou den mas apasxoloun, edw kanoume bussines, katalaves kamene??????????????????????

Loipon,h eisai megalos mapas i den eisai spotter. DEN EXEI AGWNIA TO SPOTTING RE? SE XALASE TIS PROALLES TO 343 THS GULF? KAI TOSA ALLA AEROPLANA....TI MPAROUFES EINAI AYTES POU LES?

Oso gia to podosfairo,na,as poume,emena DE MOU LEEI APOLYTWS TIPOTA,kata ton idio tropo pou to spotting den leei tipota stou typous tou AIA,i akoma kai s esena...

Kai gi ayto pou eipes gia ta films mou,to les epeidi zileyeis pou egw otan travaga L1011 tis Saudia kai 747 tis Air National sto LGAT, esy epaizes me playmobil kai subbuteo...

Kai an me ksanapeis kammeno 8a exoume alla,ok? Mporw aneta na se vrw,mikre amyale spotter tou xavale

Ante,vradyatika...

mpa mpa, ti?? to paizoume kai mouri twra????
epeidi exeis kanei to elliniko deytero spiti sou kai epines kafe me tous security pou kanane gyrous, eisai kati diladi???
den to katalava????????

kai emeis ga"beeeeeeeeeeeeeeeeep"me sto elliniko, ti simainei ayto???

kai epeidi mou perisseyoun merika ekatomyriakia gia tis prosfyges:

KAMENE KAMENE KAMENE

Loipon....gia na min mas pareksigisei kai o laos tou forum.....

H PARAPANW MANOURA EINAI AFIERWMENH EKSAIRETIKA STON FILTATO PHANTOM PHIXER POU H8ELE "AIMA"...:):):):):):):):):):):):)

axel,peace re! :):):):):)

PS:pantws,an eksairesoume ton "tsakwmo", ta osa eipa gia LGAT kai LGAV (akoma kai gia to podosfairo), ta ennow kai ta pistevw akradanta!

kalimera,kyrioi!

are kollite, that was fun!!!!!!!!!
ksedwsa ligaki, epitelous ligo action, eixe varethei to mati mou na vlepei gia to anoigma tou ellinikou!!!!!!!!
afou den to kleinete to rimadi to topic, as kanoume xavale toulaxiston!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Phantom ta sevi mas!!!!!!!!!!!

cheers mates!

Agapite Angele

o tropos me ton opoio etheses tin apopsi sou stin proigoumeni selida, ypodilonei oti eisai toulaxiston mesa stous decision makers gia to an to Elliniko tha leitourgisei i oxi. Pou simainei oti exei dei documents kai syngekrimena sxedia kai oxi fimes. Basi afto se prokalesa na ta paratheseis.
Dexomai to gegonos oti itheles apla na moirasteis mazi mas to oti exeis akousei - something that you clarified in response to my message - giati etheses ta pragmata se sosti vasi. To oti metafereis pragmata pou akouses alla den eisai sigouros.
Kai tespa ithela na do epitelous afto to radio arvila culture dead!
Elpizo na synexiseis na moirazese afta pou akous ston xoro sou.

Alexander, what can I say man...allilokatalavenomaste soulmate.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.