Aeroland

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σχετικά Με Αυτό Αναφέρθηκε Στο Topic Για Τις Άγονες

Πραγματικά Θέλω Πολύ Να Δώ Την Aeroland Να Πραγματοποιεί Επιβατικές Πτήσεις

Με το AOC της Aeroland τι γινεται;;

Αν δεν εχει εκδοθει το AOC η ΥΠΑ θα την εχει αποκλεισει. Και η αληθεια ειναι οτι ετσι ειχα ακουσει αρχικα!

Έχω την αίσθηση (και διορθώστε με) πως οποιαδήποτε επεξεργασία και αποκλεισμός των συμμετεχόντων (αν δεν πληρούν τις προυποθέσεις) λαμβάνει χώρα μετά τη λήξη προθεσμίας κατάθεσης προσφορών (4η Ιανουαρίου)

Κι εγω ετσι ξερω... Αν την ειχαν αποκλεισει θα το ειχαμε μαθει? Και το ρωταω διοτι απο αξιοπιστα ατομα ακουσα οτι λογο AOC δεν θα επαιρνε καμια γραμμη... Μπορει να μην το εχουν ανακοινωσει ακομα η το οτι δεν εχουν πει τιποτα σημαινει οτι δεν την απεκλεισαν?

Δε βρίσκω το λόγο να μαθευτεί νωρίτερα. Όταν το 2009-10 είχαν (αρχικά) αποκλείσει την Ολυμπιακή (επειδή είχε θέσει περιορισμούς στις προσφορές και μετά είχε βγει ο Βγενόπουλος και χτυπιόταν) μαθεύτηκε αφού ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και οι ανάδοχοι.

Kαλα θα κανουν να πληρωνουν τους χειριστες, και να μην εκδιδουν ακαλυπτες επιταγες....Φαινεται οτι στην ΥΠΑ το γνωριζουν. Πρεπει καποτε να σταματησουν να υπαρχουν τετοιου ειδους εταιριες, που δεν σεβονται τους εργαζομενους τους.
Και για να ειμαι πιο δικαιος, ῾῾καλα῾῾κανουν, οταν δεχονται οι χειριστες να πετανε με καθυστερουμενα πολλων μηνων....Αφηστε τους ιδιοκτητες να πεταξουν οι ιδιοι, να δειτε πως αλλαζουν ολα....

ΕΚΛΕΙΣΕ Η AEROLAND(?)

Προσφατα στο υποστεγο της greek air ειναι 2 καραβανια της αερολαντ.Απο οτι ακουσα εγινε κατασχεση των αεροπλανων και η εταιρεια βαρεσε κανονι...
Αν ισχυει κατι τετοιο ειναι πολυ πολυ κριμα μιας κια αρκετοι ιπταμενοι ανδρωθηκαν στην εν λογω εταιρια και αλλοι τοσοι απασχοληθηκαν και απεκτησαν σοβαροτατη εργασιακη προυπηρεσια...κριμα παντως..Αν εχει καποιος εχει καποιο νεο ας μας ενημερωσει...Παντως απο το χωρο καθε μερα επιβεβαιωνω πως η aero δεν ειναι σε πτητικη ισχυη...Κριμα...

Τα α/φ της Aeroland είναι εδώ και αρκετό καιρό στο υπόστεγο στα Μέγαρα. Η άδεια εκμετάλλευσης της εταιρίας έχει ανασταλεί από την ΥΠΑ, υποτίθεται προσωρινά, εδώ και 1 μήνα περίπου. Απ' ότι φαίνεται δε θα αργήσει και η οριστική ανάκληση της αδείας δυστυχώς.