Αερομεταφορές

• Thread starter Thread starter hooker21
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

hooker21

Economy-Class-Member
Καλησπερα σε ολους για αλλη μια φορα....εγινα μελος σ αυτο το φορουμ γιατι εχω καποιες αποριες...δυστυχως δεν προλαβα να διαβασω ολους τους ορους αλλα εχω ολη την καλη διαθεση να τους ακολουθησω κ να τους μαθω.Μερικοι εδω με αποπηραν αμεσως....Ολα καλα..δεν με πειραζει!Ισως να κανω λαθος ή ηλιθιες ερωτησεις αλλα παρακαλω κ παλι συγχωρεστε με...Η επομενη μου ερωτηση λοιπον αφου την προηγουμενη μου την 'καψατε' ειναι η εξης...θα μπορουσε καποιος να δημιουργησει μια αερογραμμη μεταξυ καλαματας-μπαρι (cargo) παρακαμπτοντας το αεροδρομιο ελ.βενιζελος??????Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...Επιβατικη Κερκυρα-ρωμη???Σας ευχαριστω για τον χρονο σας κ τις απαντησεις προκαταβολικα κ ας ειναι ασχετες οι ερωτησεις μου.......

Re: Καλαματα-μπαρι αερογραμμη...

Σ ευχαριστω πολυ.....εχω σαν προτυπη εταιρια την aeroland.Αλλα μαζι κ πολλες αποριες σχετικα με τον χωρο....Μακαρι να με βοηθησετε!!!!!!!! :D

Re: Καλαματα-μπαρι αερογραμμη...

hooker21":38tjqlxh said:
δυστυχως δεν προλαβα να διαβασω ολους τους ορους αλλα εχω ολη την καλη διαθεση να τους ακολουθησω κ να τους μαθω.
Καλό θα είναι να τους διαβάσεις για να μην έχεις προβλήματα και εσύ αλλά και να μην δυσκολεύεις τους Συντονιστές.
viewtopic.php?f=9&t=5454

Αερομεταφορες με ελικόπτερα

Αερομεταφορές μ ενα 7θεσιο ελικοπτερο τυπου bell κατα ποσο θα ειχε απηχηση στο επιβατικο κοινο?κ κατα δευτερον θα μπορουσε να κινηθει στην αγορα ετσι ωστε σε βαθος χρονου να ευδοκιμησει οικονομικα απεναντι στον ανταγωνισμο π.χ ερλιφτ?ή μηπως δεν θα το επιρρεαζε κ θα εχει μεγαλη ζητηση ειδικα το 2010?

Δεν ηξερα οτι σ ενοχλω τοσο πολυ με τις ερωτησεις μου κυριε .....με συγχωρειτε εεε...συγνωμη κιολας!!!Μετα σου λεει ο αλλος οτι δεν παμε μπροστα σαν χωρα!!!Ωραιος,να σαι καλα!!!(Οσο για το παιχνιδακι σου μεσα απο το facebook που βλεπω οτι ασχολησε θα το "παιξω"...Για χαρη σου κ μονο...Φιλακια!!!

Ενώ αν δεν σε ενοχλούσα εγώ θα πήγαινες την χώρα μπροστά εσύ με την εταιρία ενοικίασης ελικοπτέρου (ή μήπως air taxi; ή μήπως cargo; ή μήπως pax καλαμάτα-ιταλία;)... Δεν σε αποπαίρνω αλλά αν περιμένεις να μάθεις από ένα forum πως να φτιάξεις μια εταιρία και τι εταιρία είναι αυτή, είσαι για κλάματα.. :wall:

1)Δεν θα σου δωσω αναφορα το τι θελω να κανω 2)μπορει να κανω μια ερευνα αγορας,εστω κ μεσα απο αυτο το φορουμ που το θεωρω εγκυρο,με εξυπνους ανθρωπους που ξερουν το αντικειμενο 3)μην υποτιμας καποιον που ειναι πισω απο εναν υπολογιστη,γιατι δεν τον ξερεις......κ τελος....αν δεν σ αρεσουν αυτα που ρωταω μην ασχολησε φιλε μου!Δεν γεννηθηκαμε ολοι μαθημενοι σαν εσενα!Ασε που εχω κ μελετη για το 'παιχνιδακι΄' που παιζεις στο facebook....

ηταν που ηταν gtp το thread... :deadthread:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.