AeroMexico charters to ATHENS

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Mak, nomizw oti o goldfish den i8ele na politikologisei, apla anefere ton sygekrimeno politiko epeidi kapote tou eixan prosapsei tin retsinia tou gademh :)

seven4seven":1gulmwk6 said:
H KATARA TOU VENIZELOU

Siga min erxotan....mi ginei tipota kai xaroume emeis....olo 737 kai Avro na erxontai,min vouliaksei kai to tarmac...:(:(:(

(/%(/%!#)(&=)("%?)"%@~_@~"%:!{!)_#&_"")&("~:_"(~"~_"=)("_&"~~_"~&)&")

Ξέχασες τα Airbus 32x...

Τώρα τι ξύνουμε πληγές ωρέ μάγκες...

Μην προτρέχετε!! Επείδη το Μεξικό δεν είναι και η πλουσιότερη χώρα του κόσμου,που ξέρετε ? μπορεί να νοικιάσουν κάνα constellation :twisted: :twisted:

PANTOS EMENA GIA AYTO TO LOGO POU ANAFEREIS APO TIN ARXI MOU PSILOBROMAGE KATI.
CHARTER APO MEXICO ????
NA LEGAME APO USA NA PO ENTAXEI ALLA APO MEXICO LIGO KOULO MOU KANEI , E ?

DILADI I ISTORIA GINETE GIA NA ERTHOUN OI MEXICANOI ATHLITES STO ATH 2004 I PROKITE GIA CHARTER APO TOUR OPERATOR?

seven4seven":zco9fqf0 said:
Mak, nomizw oti o goldfish den i8ele na politikologisei, apla anefere ton sygekrimeno politiko epeidi kapote tou eixan prosapsei tin retsinia tou gademh :)
παιδια, εγω δεν πολυπιστευω στις προληψεις , γκαντεμιες κλπ. Αλλα οταν ηταν ο Μητσοτακης πρωθυπουργος, τα σπανιοτερα αεροπλανα ερχονταν την ωρα που εφευγε ο Μητσοτακης για επισημη επισκεψη ή οταν επεστρεφε :rant: . Ηταν πραγματικα απιστευτο. Ειχε φαει το βρισιμο της αρκουδας απο εμας γιατι οπως ηταν φυσικο λογω της αστυνομικης δυναμης δεν βγαζαμε τιποτα. :wall:
Απο τοτε αναθεωρησα τις αντιληψεις μου περι γκαντεμιας :lol:
Ε ναι, ηταν πολυ γκαντεμης ακομα και στο χομπυ μας. :evil:

An einai na ginei charter apo Mexico gia tous athlites tote mallon provleponde arketa charter apo polles perioxes tou kosmou pou den kalyptonde apo tin OA - the whole of the world.

Asxeto, ego thymame ekeino to ermo to B727 pou kouvalouse ton Mitsotaki pera dothe kai xalouse klasika prin tin apogeiosi - peismatika. Nomizo sta CHQ eixe "moularosei" to 727 kai den elege na parei bros kanenas kinitiras. :lol:

Δεν ξέρω τι μου λέτε, πετούσα μια φορά Πάσχα από ATH-CHQ με την τότε Air Greece και τα ATR της, και πετούσε μαζί μας και ο Μητσοτάκης, και είχαμε μισάωρη καθυστέρηση, λόγω απρόβλεπτης τεχνικής βλάβης του αεροσκάφους :evil: :evil: :evil: