Αεροπορικά μπλουζάκια!!! Φανταστείτε...

• Thread starter Thread starter air_boy
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Jerry

Και εγώ για αυτό άνοιξα αυτό το topic! Γιατί θέλω να αρχίσει μία νέα εποχή για το hobby μας! Εννοείτε οποιοδήποτε τον κοιτάνε έτσι επειδή κάνει το hobby του να τους ανταποδίδει! Ξέρεις αυτοί μας θεωρούν ρεζίληδες και ανόητους! Όμως η αλήθεια είναι η ακριβώς αντίθετη! :wink: Αυτοί είναι που θα πρέπει να ντρέπονται! Γιατί απλός δεν ξέρουν το αυτονόητο! :2: PlaneSpotting!!!!!!!!!!! :1:

Socrates

Πολύ καλή η ιδέα σου! Περιμένουμε απάντηση… :wink:

Λοιπόν ρώτησα για τα μπλουζάκια που λέγαμε. Εξαρτάται την ποσότητα που θα πάρουμε. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερη τιμή θα γίνει. Περίπου για ένα μπλουζάκι Τ- Shirt μαζί με την μακέτα θα κοστίσει 12 € το πολύ όπως μου είπαν. Όσον αφορά στη μακέτα και το τι θα γράφει επάνω το βλέπουμε γιατί δεν έιναι δύσκολο, για να έχουμε φιξ τιμή όμως πρέπει να κάνουμε μια λίστα με ενδιαφερόμενους οι οποίοι θέλουν τέτοια μπλουζάκια για να υπολογίσουμε περίπου αριθμό. Πως θα κάνουμε την λίστα; Καμιά ιδέα;

Προσωπικα με βρισκει συμφωνο η ιδεα του air-boy. Εφοσον παρθει τελικα η αποφαση για τη δημιουργια των t-shirts θα ηθελα να προτεινω κατι που προσωπικα θα μου αρεσε πολυ.Σε συννενοηση με τον Αdmin-Akis (αφου ηδη υπαρχει συνεργασια μεταξυ airliners.gr kai RBF) και με τη δικη του και μονο συγκαταθεση εννοειται,να υπαρχει στο μπροστινο μερος του t-shirt το logo του airliners.gr Τι γνωμη εχετε?

δεν ξέρω αν βγαίνω από το θέμα
αλλά σίγουρα στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετές σελίδες στις οποίες μπορεί κάποιος να βρει μπλουζάκια με διάφορα λογότυπα που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο
η τιμή τους κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια

Λοιπόν σύμφωνα με την λίστα που είπατε! Πιστεύω ότι μια ψηφοφορία θα μας έδεινε μια σαφή είκόνα! Του τύπου όσοι συμφωνούν με την ιδέα να ψηφίσουνε ναι και όσοι όχι να ψηφίσουν όχι ή απλός να μην ψηφήσουν! :wink: Τώρα όσο για το airliners.gr μπρωστά στο μπλουζάκι! Κοιτάξτε το θεωρώ αυτονόητο απλος θα ήταν ποιο ωραίο να έγφραφε ξέρω γω και δίαφορα άλλα!΄΄Οπως πχ RBF, Airliners.net, Air Born, FSX, και δίαφορα τέτοια! Κοιτάξτε τώρα εγω τι σκεφτόμουν όταν έκανα το τοπικ να γράφαμε πχ Με μεγάλα γράμματα plane spotter! Αλλά μέσα στα ίδια τα γράμματα να υπήρχαν οι λέξεις Aviation Enthusiast, Airliners.gr Airliners.net, Air Bon, Remove Before Flight! Και όλα αυτά! :wink: Καταλαβαίνετε πιστεύω! 8)

Αυτά! :D

d

Δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος να κανουμε διαφημηση στο airliners.net

ειναι λιγο ασχετο αλλα εκτος απο αυτο δεν ειναι λιγες οι φορες που αρνουνται καταπληκτικες φωτογραφιες(ετσι even4seven?),και εκει συμφεροντα.....