sotiris_6 Νέο μέλος (Tourist) Εγγραφή 13/12/2009 Μηνύματα 8 Likes 0 04/02/2010 #1 Σε ποιους προορισμους θα θελατε και αλλες αεροπορικα δρομολογια και γιατι? Εγω προσωπικα θα ηθελα παραπανω πτησεις προς σκοπελο το καλοκαιρι γιατι σχεδον παντα γεμιζει το αεροπλανο.
Σε ποιους προορισμους θα θελατε και αλλες αεροπορικα δρομολογια και γιατι? Εγω προσωπικα θα ηθελα παραπανω πτησεις προς σκοπελο το καλοκαιρι γιατι σχεδον παντα γεμιζει το αεροπλανο.
Tolisshow Business-Class-Member Εγγραφή 12/10/2008 Μηνύματα 460 Likes 0 Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code) AEE Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code) EDDL 05/02/2010 #2 sotiris_6":1dsfw7lw said: Εγω προσωπικα θα ηθελα παραπανω πτησεις προς σκοπελο το καλοκαιρι γιατι σχεδον παντα γεμιζει το αεροπλανο. κλικ για όλη την παράθεση... Στο VOR προσγειώνονται? μηπως εννοεις σκιαθο?
sotiris_6":1dsfw7lw said: Εγω προσωπικα θα ηθελα παραπανω πτησεις προς σκοπελο το καλοκαιρι γιατι σχεδον παντα γεμιζει το αεροπλανο. κλικ για όλη την παράθεση... Στο VOR προσγειώνονται? μηπως εννοεις σκιαθο?
seven4seven Concorde-Class-Member Εγγραφή 27/04/2004 Μηνύματα 5.286 Likes 838 Περιοχή Airside Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code) KLM Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code) VHHH 05/02/2010 #3 Αθηνα - Papeete και Αθηνα - Suva με 772LR