Αεροπορικά μαργαριτάρια!

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
χαχαχαχα καλλι φασσει αι? κε αιγο :D

Στην αποψινη μου πτηση ΑΤΗ-CFU με ΟΑ η αεροσυνοδος στο κλασσικο καλοσωρισμα μας αφηνει αφωνους:

.....και η πτηση μας για το αεροδρομιο Νικολαος Καζαντζακης της Κερκυρας θα διαρκεσει 40'!Ηρακλειο γιναμε λεμε.. :lol:

mario_k
Στην αποψινη μου πτηση ΑΤΗ-CFU με ΟΑ η αεροσυνοδος στο κλασσικο καλοσωρισμα μας αφηνει αφωνους:
.....και η πτηση μας για το αεροδρομιο Νικολαος Καζαντζακης της Κερκυρας θα διαρκεσει 40'!Ηρακλειο γιναμε λεμε.
.......χαχαχαχα Πάλι καλά που δεν αρχίσατε να τρέχετε προς την πόρτα πανικόβλητοι φωνάζοντας: Ανοίξτε να κατεβούμε!!! Εμείς στο Ιωάννης Καποδίστριας πάμε!!! :lol: :lol: :lol:

είναι κλασικό λάθος αυτό των αεροσυνοδών και μου χει τύχει αρκετές φορές.
Λογικό και ανθρώπινο άμα έχουν 4-5 προορισμούς τη μέρα να τα μπερδεύουν!

@ leandros

Το ιδιο λαθος ομως επαναληφθηκε και στην αγγλικη γλωσσα,οποτε καπου αλλου εγινε το μπερδεμα.

mario_k":3l1lcorn said:
@ leandros

Το ιδιο λαθος ομως επαναληφθηκε και στην αγγλικη γλωσσα,οποτε καπου αλλου εγινε το μπερδεμα.

προφανώς στο χαρτί που χουν γραμμένο το schedule της ημέρας. Τα χουν εκεί στη σειρά, μάλλον διάβασε λάθος η καυμένη :)

μαργαριτάρια αεροσυνοδών

Μιλάμε για αεροσυνοδούς οι οποίες στις πάλαι ποτέ εξετάσεις της ΥΠΑ ερωτούντο για το ποιά είναι η πρωτεύουσα της Αγγλίας και πολλές απαντούσαν δεν ξέρω. Μία ελληνοαμερικάνα ρώτησε: Is this a trick question?

Το μεγαλύτερο ελικόπτερο στον κόσμο

Σύμφωνα με τον Άλφα, η επιδρομή των τούρκων στα κουρδικά χωριά στο βόρειο Ιράκ, έγινε με ελικόπτερα που το καθένα μετέφερε...150 πάνοπλους στρατιώτες. Συγκεκριμένα στην επιχείρηση συμετείχαν 1500 φαντάροι που μεταφέρθηκαν με 10 ελικόπτερα !!! :roll:

"Ν":
... στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ... παρουσίασε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της απογείωσης από τον διάδρομο Α...

To AIP τον ξέρει αυτό τον διάδρομο;; Να τον προσθέσουμε βρε παιδιά.. Και ο αντίθετός του είναι ο Z να φανταστώ,ε; :wall: :bash:

Μπορεί να έχει σχέση με την ναυσιπλοΐα αλλά αφορά και την αεροπορία και το άκουσα πριν 2 μέρες σε καφετέρια της Κομοτηνής. Διάλογος δύο φοιτητριών (μάλλον της Νομικής):

-Τι θέματα ήταν αυτά σήμερα;
-Ποια εννοείς;
-Άκου εκεί τι είναι νηολόγιο και σε τι χρησιμεύει! Και πού να ξέρω και τι με νοιάζει εμένα! Χ$&# με από εκεί!

Άτιμο ναυτικό δίκαιο... :twisted: